Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kövér Srác+vékony csaj. Vélemény?
Kedves Kérdező!
Tudom, főleg csajoktól vársz válaszokat, én viszont pont az ellentétes helyzetben vagyok, mint Te.
Nekem molett barátnőm van, soha nem sportol, de gyönyörű lány, nagy mellek, nagy fenék, kreol bőr, istennő arc. Én futok, kondizok, néha boxolok, szolizok stb., és tökéletesen megvagyunk. Szóval no para, biztos van olyan lány, aki lányként hasonlóan gondolkodik mint te pasiként.
az ideálom magas férfi, hatalmas hasa is lehet felölem, finom kis fenék,mackós alkat.
a tokát nemtudom hogy értelmezzem:D
Szeressék egymást, legyenek boldogok.
Nem súlytól függ a szerelem, működhet simán a kapcsolat.
Az én párom nem kövér, csak sörhasa van, de a lába, a karja normális. Mikor összejöttünk neki sem volt hasa és én is pálcika voltam. Nincs ezzel semmi baj. Szerelmesek vagyunk, és a gyermekünket várjuk.
De ott van barátnőm, neki olyan hasa van, mint egy jól megtermett férfi sörhas, de a lába és a feneke nagyon vékony, egy nála fél fejjel alacsonyabb barátja van, akiben jó ha van 50 kg. Csak csont és bőr. Ők is szeretik egymást, bár viccesen néznek ki egymás mellett, de szeretik egymást, ez a lényeg.
Leginkább arra lennék kíváncsi,hogy egy egész csinos,szexis csaj aki a pocakosabbakra bukik.
Példa:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!