Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kövér Srác+vékony csaj. Vélemény?
Én teljesen átlagos lány vagyok, de ha úgy értelmezem a dolgokat, ahogy írtad, hogy 60-65 kg-ig vékony, akkor akár még az is lehetek, bár én nem tartom magam annak, mivel nincs pocakom, nincs hájam, de erős csontozatom van nagyon, sok az izmom, mert évekig sportoltam, és nagy a mellem, mert szerencsére volt kitől örökölni. :) A pasik pedig csorgatják utánam a nyálukat, utcán, szórakozóhelyen, suliban, mindenhol, pedig még csak kihívóan sem öltözködöm.
És a pocakos, ráadásul főleg alacsony pasikra bukok. Magam sem tudom megmondani, hogy miért. Ami a képen van, az már sok. Az nem pocakos, az iszonyatosan kövér. A barátomon is rengeteg izom van, mert ő is sportember volt, de ahogy abbahagyta, jött a pocak, és imádom. De emellett nagyon csinos kerek feneke van, izmosan kerek, amit még a lányok is megirigyelhetnének, iszonyatosan kemény combja van és karja, és ehhez társul egy marha helyes pofi. :) És az az elsődleges nálam.
21/L
Csatlakozom a 09:04-hez.
Gyerekkori szerelmem volt, most is őt keresem minden pasiban. Sokan nem is értik, mi tetszik egy ekkora nagydarab férfin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!