Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfitársaim! Álljunk már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfitársaim! Álljunk már picit ki a teltebb csajok mellett! Itt látom a 70-75 kg-os lányokra már olyanokat írnak, hogy nagyon kövér stb. Az még egyáltalán nem kövér 170cm-hez! T mit gondoltok erről? 28F

Figyelt kérdés
Meg hogy szégyen velük a strandon... ez hihetetlen.... Ekkora hülyeséget....
2012. máj. 11. 14:25
1 2 3 4 5 6 7
 21/63 anonim ***** válasza:
48%

Nem értem, miért kellene kiállni a dagadt csajok mellett?

Esetleg, ha betegség miatt hízott el, de ha annyira igénytelen, hogy az egészségtelen táplálkozás és a mozgás hiánya mitt hízott el, akkor miért kellene sajnálni őket?

2012. máj. 11. 14:49
 22/63 anonim ***** válasza:
12%

nekem jófej pasi ismerőseim vannak, mert nekem folyton azt emlegetik, h elférne rajtam még vagy 10 kiló... meg azt mondják, vékony vagyok, pedig azért ezt túlzásnak érzem.

de szerintem az nagyon is rendben van, ha a férfiak életerős, normális alakú (nem kövér, de nem is anorexiás) nőket akarnak.

2012. máj. 11. 14:50
 23/63 anonim ***** válasza:
43%
175 centi magas fiú vagyok, 73-4 kiló, nem vagyok kigyúrt, átlagos a testalkatom és ez is sok nekem, kicsit több van rajtam a kelleténél. Egy lányon meg még kevesebb az izom, a kérdés szerint alacsonyabb is nálam, sok az a 70-75 kiló bizony. Van akinek bejönnek a kövér lányok, de a fiúk döntő többségének nem...
2012. máj. 11. 14:53
 24/63 Beviz Elek ***** válasza:
63%

Eldöntöd egyedül, hogy ki férfi és ki nem?:O

Tehát ha valamikor férfivá érek, akkor nekem is az fog bejönni mint neked?:O

2012. máj. 11. 14:54
 25/63 anonim ***** válasza:
17%

75 kg menjél már az nekem igenis kövér 170 cm-hez.

Lehet neked bejön de nem mindenkinek,én sportolok akkor a csajnak is kötelessége sportolni,én jó alakú pasi vagyok akkor ő is legyen jó alakú ennyi.És amit 6-os linkelt az az ideális alak,tudod te mennyi munkája vannak annak a csajnak,hogy olyan teste legyen,fogalmad sincs,kőkemény diéta,edzés,amit szerintem te nem bírnál egy napig sem.

Majd próbáld ki egy fitneszes formás feszes csajjal,tuti két perc múlva elmész,a látványtól.

Ezt a BMI-t hagyjuk inkább én testépítésben jártas vagyok így tudom mit beszélek 178cm magas és 91kg vagyok,szerinted,és nem zsírban,mégis BMI szerint dagadt vagyok,hülyeség az egész,pontatlan.

2012. máj. 11. 14:54
 26/63 anonim ***** válasza:
40%

"Akkor szeresd a pálcikákat :D Az igazi férfiaknak a teltebb csajok jönnek be sorry.... :)"

Nem a női ízlésed tesz téged férfivá te szerencsétlen.

És én sem mutatkoznék ducikkal a strandon, mert hogy eleve össze se jönnék egy duci csajjal, nem az eseteim.

2012. máj. 11. 14:56
 27/63 A kérdező kommentje:
Hát kinek a pap kinek a papné, nekem akkor sem tetszenek a deszka csajok :D
2012. máj. 11. 14:56
 28/63 anonim ***** válasza:
50%
Tehát szerinted aki nem dagadt, az deszka?
2012. máj. 11. 14:57
 29/63 anonim ***** válasza:
35%

Akkor nézd mmeg őt: [link]

Na ő egy csaj,imádom,és VÉKONY,de nem pálcika ennyi.Mondjuk egy ilyen csajjal bírni is kell,nem csak szexben,anyagilag is meg testileg is.Ne mond,hogy nem jó nő :D,mert ilyet te TV-n kívül nem igazán látsz,csak a felső körökben de ahhoz komoly karrier kell.

2012. máj. 11. 14:58
 30/63 A kérdező kommentje:
bocs, de nekem nem jön be ez a nő
2012. máj. 11. 15:00
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!