Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfitársaim! Álljunk már picit ki a teltebb csajok mellett! Itt látom a 70-75 kg-os lányokra már olyanokat írnak, hogy nagyon kövér stb. Az még egyáltalán nem kövér 170cm-hez! T mit gondoltok erről? 28F
Úristen! Itt mindenki ilyen felszínes? Remélem benneteket is ez alapján fognak visszautasítani egyszer. Én normál súlyú vagyok, de a párom elég telt, de szeretem, és elfogadom. Így ismertem meg...
Nektek majd lehet azt mondják, hogy kicsi a farkad, nagy az orrod, béna a séród....girhes vagy...béna vagy, úgy, ahogy vagy!
"Nektek majd lehet azt mondják, hogy kicsi a farkad, nagy az orrod, béna a séród....girhes vagy...béna vagy, úgy, ahogy vagy!"
Lehet, csak akkor nem sajnáltatni fogom magam, hanem otthagyom a pics@ba és keresek olyat, akinek megfelelek így.
Én 16 vagyok 180 cm 65 kiló . Azt még nem kaptam meg h kövér lennék de lehet h az itt válaszolóktól megkapnám :"D Azért durva h milyen elvárások vannak testileg ..
Amúgy szerintem sem kiállni nem kell értük sem leszólni őket. Nem kell ránézni ha nem tetszik lehet stírölni a bomba csajokat;)
Itt egy 75 kg-os, 170 centis csaj.
Ugye, milyen dagadt?
Nekem ugyan nincs feleslegem, de az tényleg szánalmas, ahogy a többség csípőből rávágja, hogy az kövér, olyannal nem járna. Nincs 2 egyforma 75 kg-os nő. Vagy úgy vagytok vele, mint a gesztenyével, hogy aki egyet látott, az látta mindet?
"Hogy jön ide a szépség? Ne keverjük már a két fogalmat."
Úgy, hogy az nem kizárólag a csontrakéták kiváltsága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!