Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfitársaim! Álljunk már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfitársaim! Álljunk már picit ki a teltebb csajok mellett! Itt látom a 70-75 kg-os lányokra már olyanokat írnak, hogy nagyon kövér stb. Az még egyáltalán nem kövér 170cm-hez! T mit gondoltok erről? 28F

Figyelt kérdés
Meg hogy szégyen velük a strandon... ez hihetetlen.... Ekkora hülyeséget....
2012. máj. 11. 14:25
1 2 3 4 5 6 7
 41/63 anonim ***** válasza:
37%

Úristen! Itt mindenki ilyen felszínes? Remélem benneteket is ez alapján fognak visszautasítani egyszer. Én normál súlyú vagyok, de a párom elég telt, de szeretem, és elfogadom. Így ismertem meg...

Nektek majd lehet azt mondják, hogy kicsi a farkad, nagy az orrod, béna a séród....girhes vagy...béna vagy, úgy, ahogy vagy!

2012. máj. 11. 15:31
 42/63 anonim ***** válasza:
És szerintetek pl. Toldi Zsuzsa (aki mellesleg tényleg gyönyörű) hány kg? Simán 60 fölött...szóval ebből nem lehet kiindulni. Van aki eleve sokkal csontosabb, izmosabb és eleve több kg, mint amennyinek kinéz és ott vannak a valóban nőiesen teltek, akik bombanők, de a súlyuk azért ott van.
2012. máj. 11. 15:36
 43/63 anonim ***** válasza:
64%

"Nektek majd lehet azt mondják, hogy kicsi a farkad, nagy az orrod, béna a séród....girhes vagy...béna vagy, úgy, ahogy vagy!"

Lehet, csak akkor nem sajnáltatni fogom magam, hanem otthagyom a pics@ba és keresek olyat, akinek megfelelek így.

2012. máj. 11. 16:20
 44/63 anonim ***** válasza:
63%
Vagy változtatok rajta ennyi.Nem síránkozok,nem kifogást keresek hanem cselekszem,én megoldásközpontú vagyok nem porbléma.
2012. máj. 11. 16:23
 45/63 anonim ***** válasza:
68%

Én 16 vagyok 180 cm 65 kiló . Azt még nem kaptam meg h kövér lennék de lehet h az itt válaszolóktól megkapnám :"D Azért durva h milyen elvárások vannak testileg ..

Amúgy szerintem sem kiállni nem kell értük sem leszólni őket. Nem kell ránézni ha nem tetszik lehet stírölni a bomba csajokat;)

2012. máj. 11. 17:05
 46/63 anonim ***** válasza:

Itt egy 75 kg-os, 170 centis csaj.

[link]

Ugye, milyen dagadt?

Nekem ugyan nincs feleslegem, de az tényleg szánalmas, ahogy a többség csípőből rávágja, hogy az kövér, olyannal nem járna. Nincs 2 egyforma 75 kg-os nő. Vagy úgy vagytok vele, mint a gesztenyével, hogy aki egyet látott, az látta mindet?

2012. máj. 11. 17:10
 47/63 A kérdező kommentje:
Igen, szánalmas hogy mindenki rávágja hogy kövér... szerintem ők nincsenek teljesen tisztába a dolgokkal...
2012. máj. 11. 17:26
 48/63 anonim ***** válasza:
60%
Hihetetlen hogy az emberek 90%-a képes a 75/170-re kapásból rávágni hogy kövér, mikor ez csak egy szám! A szépséget NEM számokban mérik. Nem ezektől a számoktól lesz valaki szép, csinos, kedves és kívánatos! El tudnám bőgni magam mikor ezt a felszínességet látom!
2012. máj. 11. 18:15
 49/63 anonim ***** válasza:
0%
Hogy jön ide a szépség? Ne keverjük már a két fogalmat.
2012. máj. 11. 19:23
 50/63 anonim ***** válasza:
53%

"Hogy jön ide a szépség? Ne keverjük már a két fogalmat."

Úgy, hogy az nem kizárólag a csontrakéták kiváltsága.

2012. máj. 11. 19:34
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!