Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most már kezd betelni nálam a pohár, jogosan?
A párommal idén lesz a 7. évfordulónk. 3 éve élünk együtt. Elejében szépen indult a közös életünk, dolgoztam a munkahelyemen, itthon teljes erőbedobással.
Aztán jöttek a veszekedések, a mindennapi súrlódások, és a dolgok már néha tettlegességig is fajultak...
Annyira elvesztettem a lelki egyensúlyom, hogy nem birtam már a munkahelyemen a mindennapi stresszt. Nem tudtam a munkámra koncentrálni, mert általában hajnalokig állt a bál itthon, veszekedtünk, stb. Észrevették a kolléganők is, a főnököm is, hogy valami nem stimmel itthon. Nagyon lefogytam, sokat dohányoztam, sokat hibáztam a munkában is.
A vége az lett, hogy tavaly nyár elején felmondtam. Azóta itthon vagyok. Azóta még rosszabb a helyzet. A párom állandóan azzal csesztet, hogy nem vagyok képes elmenni dolgozni, meg egyszerűen semmi sem jó neki, amit én csinálok.
Az az igazság, hogy nem merek elmenni dolgozni. Egyszerűen teljesen kikészítene az, hogy nem tudok kiegyensúlyozottan a munka helyen lenni.
Volt azóta természetesen állás lehetőségem, de mikor mentem volna, akkor a párom nem engedett, mondván, találjak ettől a munkától jobbat, eleget keres ő. Nem telt el egy hét, már azt mondta, hogy én nem vagyok képes értünk annyit sem tenni, hogy elvonszoljam a fenekem egy munkahelyre. Akkor ugyebár már nem tudtam elvállalni a munkát, mert előzőleg lemondtam.
A másik neki nem tetszik a külsőm se. Ez a 7 év alatt voltam már barna, szőke, fekete, most éppen vörös... És semmi nem jó neki, hol arra panaszkodik, hogy nagyon meghíztam, hol arra, nem elég hosszú a hajam, vagy hogy nem elég formás a mellem... Nem tudok neki megfelelni.
Vannak jó napjaink is, de az átlag az ordítozás.
Lassan időszerű lesz már a gyerekvállalás és a házasság is az életünkben, de egyszerűen félek vele belevágni. Jelenleg az ő házában élünk, ez a legnagyobb adu a kezében. Hogy ha nem teszem azt, és úgy amit és ahogy ő mondja kitesz innen.
A szüleimhez tudnék innen menni, de őket ebbe nem merem beavatni sem. Úgy szégyellem, hogy csődöt mondtam. :(
Kérlek, adjatok valami tanácsot, valami okosat! Köszönöm előre is.
12:35-ös vagyok...
Még valami. Miután elolvastam a többi kommentet is:
Hogy tűrheti el egyetlen nő is, hogy a párja más nőkhöz hasonlítgassa? Egy kapcsolatban, sőt, még ismerkedésben is!, tabu téma a korábbi kapcsolatok!!!
Ha te nem vagy elég jó neki az ágyban, akkor keressen magának valakit, akivel megelégszik. Te pedig pakold össze a cuccaidat, és menj haza. 23 éves vagy, annyi, mint én. Én még a szüleimmel élek, és örülök, hogy nem kell kirugdalniuk hülye társadalmi szokások miatt. Tudom, hogy ide mindig hazajöhetek, és majd akkor is így lesz ez, ha külön életem lesz.
Bátyám 35 éves, és volt időszak, mikor a feleségével nagyon összevesztek, ő nagyon kiborult, és ide jött, és itt aludt nálunk 1 hétig. Úgy fogadtuk, mint ha el se ment volna, vagy csak a sarki közértbe...
Szóval ne félj hazamenni. Inkább hallgasd végig egyszer, hogy "lányunk, nem hallgattál ránk, de nem baj, saját hibájából tanul az ember, mi így is szeretünk", vagy akár ennél durvább szavakat, mint hogy egész életedben hallgasd hogy "így nem vagy jó nekem, úgy nem vagy jó nekem". Ha nem vagy jó neki, akkor mi tart vissza, hogy lelépj?
Lehet, hogy előtte más párkapcsolatod nem volt, talán pont ez a baj.
De azt mondod, érdeklődnek a fiúk feléd, ápolt és csinos vagy, hát akkor hajrá! Előtted az egész élet! :)
AZONNAL HAGYD OTT!!!
Az ilyen nem ember. Te ettől sokkal jobbat érdemelsz! Költözz haza a szüleidhez, egy kicsit szedd össze magad, pihengess, aztán keress valami munkát. Ha kellően "felépültél", és begyógyultak a sebek akkor jöhet egy RENDES férfi. :)
A legkomolyabb hibád, hogy kitartasz a barátok mellet. Nem a munkahelyet kellet volna otthagynod, hanem öt.
Azt beismerni, hogy hibáztál, nem nagy szégyen, de ha te annak tartod, akkor gondolj bele, hogy milyen lesz, ha mßar összeházasodtatok, van néhány gyereketek és akkor váltok el - az nem rosszabb, meg nehezebb is.
Sürgösen költözz el onnan, keress egy munkahelyet, és ilyne kapcsolatba ne menj bele mégegyszer, ahol a másik nem tekint téged embernek.
Az hogy minent kritizál arra mutat, hogy neki kiseebségi érzései vannak és egy eröszakos, durva ember. Hogy mit mond - mármint arról, hogy szeret - az lényegtelen, mondani sok mindent lehet, fontos az, hogy hogy viselkedik.
Kezdd ujra az életedet azzal, hogy elköltözöl, dolgozol és egy rendes embert is fogsz találni, ha figyelsz arra, hogy tiszteljen is, ne csak egy szexobjektumot lásson benned, ennél te sokkal értékesebb vagy.
Ne hulyeskedj maaaar!!
23 eves vagy basszus.Fiatal,munkad is elhet,baratod is.
Hagyd a francba ezt a bunkot!
Szedd osze magad,LEGYEN BENNED BUSZKESEG!
Köszönöm minden kedves válaszolónak a gyors és objektív véleményeket!
Megfogadom a tanácsotok és véget vetek ennek!
Igeeen,nehogy elfeljtsd leirni a tortenteket!
MIndent pontrol pontra irj le!!
Sokan aggodunk erted!!
Rendben.
Most egy kicsit kusza minden, de majd ha helyre billent az életem, mindent elmesélek...
Jól esik, hogy aggódtok. :)
Te jó ég! Ha már ilyen korán problémáitok vannak, mindenképpen hagyd ott!!! Anyukám ugyan ezt játszotta végig apukámmal, aki UGYANEZEKET csinálta. A helyzet mai állása szerint anyukám depressziós, többször is öngyilkos akart lenni, de itt vagyunk 3-man a testvéreimmel, és nem hagyna itt apámmal, gyűlöli őt, de szeretné fenntartani a családi békét, ezért nem mutatja ki. Rengetegszer sír Nekem, hogy hogy elrontotta az életét, és bárcsak még egyszer fiatal lehetne! Nincsenek barátai, mert apám féltékeny, nem mosolyog, olyan mintha mindig beteg lenne. Az életed a Te kezedben van! Legyél bátor változtatni, hogy jobb legyen neked! Ilyen körülmények között ne vállalj gyereket, mert elmondhatom, hogy nekem és a testvéreimnek borzalmas gyerekkorunk volt. Este veszekedésre felébredni, és az a folytonos üvöltözés... Teljesen ránk nyomta a bélyegét! Hagyd el, mindegy mit mond!Ennél csak jobb lesz! Meglátod, újra kapsz majd levegőt, és olyan leszel mint régen! Én is belementem egy ilyen kapcsolatba! 2 évig tartott, és egyik nap a tükörbe néztem, és majdnem seggbe rúgtam magam, hogy ugyan azt a hülyeséget követem el, mint anyám! Otthagytam, és azóta boldogabb vagyok egyedül!
Remélem, hallgatsz a jó szóra! Boldogabb mindennapokat!
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!