Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kezeljem ezt az egészet? Kezd betelni a pohár nálam, pedig soha nem hagynám el, imádom.!
A párommal 16 hónapja vagyunk együtt, semmi gond nincsen közöttünk, sokat segít nekem, ő a szüleivel lakik, én a tesómmal szülők nélkül, sajnos meghaltak.
A barátom dolgozik, mint kőműves és reggel 7-re megy dolgozni, van amikor 4-kor ér haza, van amikor este 8 körül. Nem tudunk semmit sem csinálni, mármint elmenni bárhova, vagy éppen nekem segíteni, pl.: pár bútort, polcot kellene felrakni a lakásba, amibe most költöztünk, de alapjába véve a kapcsolatunk is olyan, hogy vagyunk egymás mellett, tv-zünk, filmet nézünk, mert ő ezzel pihen... néha kiruccanunk, egy hetén csak max. kétszer szexelünk, pedig ő a fiú, és azt mondja fáradt.
Elhiszem neki, meg minden de egyszerűen bármit mondok neki az a válasz, hogy fáradt... Nagyon elegem van már... :(
Mit csináljak vele??
Sajnos egy dolog van hátra, szakíts!
Ha nem vagy boldog, nem azon járjon az agyad, hogy vajon miért a fáradságra hivatkozik, hanem azon, hogy mi lenne, ha nem lenne ott veled. Mi változna? Nem lennének ott a cuccai, és ez az egész! Ígyse, úgyse segít semmiben. Se takarítás, se polcpakolás, semmi! A sex meg szerintem 80%- ban dob a dolgokon.
Ha nem akarod még ilyen könnyen kirakni azt a 16 hónapot, akkor beszélj vele, hogy ez neked így nem jó. Nem vagy boldog, és nem vagy semmilyen módon kielégítve! Nem a szenvedésről és agyalásról kell, hogy szóljon egy párkapcsolat, hanem azért vagy a pároddal, hogy boldogok legyetek együtt! Fogadjunk, hónapok óta nem mondta, hogy szép vagy, hogy kíván, hogy boldog veled! Ezek kellenek, hogy te is és ő is folyamatosan újra és újra elcsábítson! Ez igenis létezik! Nekem a férjem örökké elcsábít!
25/L
változott minden.... tegnap haza kellett jönnie, mert teljesen kimerült és rosszul lett. szerencsére estére jobban lett, most "kényszerpihenőn" van, anyukája megmondta neki nem csinálhatja így tovább... ő még csak szakmai gyakorlaton van, de nagyon sokat dolgoznak...
de azért egy szex még belefért az estébe :D isteni volt :D
sajnos nem mindig tud leállni a munkával, és ennek ez az átka!!
köszi a válaszokat!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!