Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kezeljem, hogy a barátom le idiótázott, csicskázott, hülyézett?
Első válaszoló vagyok. Fenntartom az előbbi hozzászólásomat. Aki egyszer így kezeli a társát, az később is így fogja. Nem változik meg, ebben talán csak te reménykedsz. Ha úgy érzed, benned is van hiba (miért ne lenne), próbálj meg másképp viszonyulni a problémákhoz, de egy másik ember oldalán.
Amúgy meg vigyázz, nehogy olyan helyzetbe kerülj, mint sok nő, aki elhiteti magával, hogy a pasija azért alázza , veri, mert tényleg megérdemli. Ha ilyen vagy, könnyen elcseszheted az életed, szóval önkritika csak az egészséges határokon belül.
Ki kell tenni a szűrét, és kész!
Figyelj, én 10 éve vagyok együtt a párommal, voltak veszekedések, voltak elég durva krízisek is, de SOHA nem hangzott el ilyen!
Se anyázás, se a másik meleg éghajlatra küldése, se sértegetése nem fér bele a veszekedésbe.
Akit szeretek, azt nem akarom megbántani. Amúgy is előfordul, hogy valakinek ez vagy az rosszul esik, és bocsánatot kérünk, megbeszéljük, tanulunk belőle.
Az ilyen mocskolódás viszont egészen más kategória, mivel egyértelmű, hogy neked rosszul esik, és bántó, tehát SZÁNDÉKOSAN csinálta.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!