Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eléggé bekattanhattam a bogyótól, hogyan kezeljem? Voltatok ilyen szituációban?

Figyelt kérdés

Bogyót szedek 3 hete, most jön a szünet és szerintem a mensi is mert iszonyatos érzelemingadozásokat élek meg.

Barátommal még külön lakunk, pár hét múlva költözés. 3 napig nem találkoztunk mert kevesebb most az időnk (fél éves kapcsolat) és majd megbolondultam a hiányától.

Mikor itt volt, öleltem, csókoltam, alig tudtam betelni vele, olyan jó volt hogy itt volt, ha csak fél órára is. Ő fáradt volt, cukkolt kicsit a zsírpárnákkal, de aztán ölelt, csókolt, suttogta, hogy szeretlek. Szóval kész érzelmi extázis. :P

Mégis, a végén, mikor inkább szombatra tette volna a hétvégézést (mindig pénteken megyek), magamban tökre kiakadtam, hogy talán nem akar látni? Pedig csak programja van szerencsétlennek.

Magamat is idegelem ezzel, mert nem tudok róla senkinek beszélni, de pár napja néha elfog a(z indokolatlan) félsz hogy egyszer csak meggondolja magát és itt hagy, engem meg a leendő lakásunkat is (voltak már ilyen előző barátaim, persze ott az összeköltözés fel sem merült).

Szóval maga a kérdés: mik a praktikáitok ilyen hullámvasút helyzetre? Nem akarom a páromra zúdítani a "hiányzol"-okat meg a "jaj de biztos szeretsz?"-eket, mert tudom, idegtépő. Pedig ezt tenném legszívesebben, és megőrjít. :S

(Huszonéves pár vagyunk, nem gyerekek már, én is azt hinném hogy a meló elveszi az erőm hogy ilyen baromságokon agyaljak)

2011. szept. 14. 22:23
 1/5 anonim ***** válasza:

Először is vegyél egy nagy levegőt, aztán fújd ki... :D nyugi... :D

Aztán gondolkodj kicsit a kapcsolatotokon... szerinted ha leakarna lépni nem tette volna már meg?? Amúgy szerintem nincs baj ezzel a nagy érzelemmel. Ha Ő az első akivel összeakarsz költözni akkor ez lehet az újdonság varázsa is :) Ha úgy érzed jönnének a p*csa megnyilvánulások amiket írtál pl a végén akkor csak állj meg egy percre, mély levegő ... stb és gondolja arra hogy ha nem szeretne nem lenne veled... ennyire egyszerű ^^

amúgy meg sok sikert a közös élethez :)

2011. szept. 14. 22:48
 2/5 anonim ***** válasza:

Szerintem kérdezd meg hogy neki mi jó és nem zavaeja ha péntekenként mész am ne félj attól hogy szakít veled mert ha félne egy komolyabb kapcsolattól szakítana veled meg eleve nem ment vna bele egy össze költözésbe szeret ls nem hülyeség feltenni ezeket a kérdéseket csak tedd hozzá hogy érdekel a válasz am jobb mindent meg beszélni mert sokszor a kimondatlan szavak okozzák a problémát!!!

19f

2011. szept. 14. 22:54
 3/5 anonim ***** válasza:
43%

szívesen megpofoználak, rohadt idegesítő lehetsz. nem a "bogyó"-tól vagy hülye.

20/L

2011. szept. 15. 13:36
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat. :D

3. válaszoló: jézusom, te milyen komolyan veszed az Internetet. :DDD

2011. szept. 15. 19:07
 5/5 anonim ***** válasza:
43%
ja, nem tehetek róla, amióta olvastam, nem tud lekötni semmi, csak ülök egyhelyben és remegek a dühtől.
2011. szept. 15. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!