Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy reagálnál a következő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy reagálnál a következő szituációban?

Figyelt kérdés

Páromnak munkája miatt, néha külföldre kell utaznia, pár napra. Most azomban 2 hétre kellett elmennie. Még soha nem voltunk ennyi időt külön egymástól.

(2éve együtt, összeköltözés tervben)

Mielött elment nagyon sokat dolgoztam, alig láttuk egymást. Direkt szabadságot kértem az elutazása elötti napon, hogy együtt lehessünk. Vártam, hogy jöjjön nem jött. Hívtam, hogy miért nem jön azt válaszolta nincs kedve, rossz napja van inkább otthon marad, pihenget. Teljesen lepadlózott a hír, mivel azért kértem szabadságot, megbeszéltük hogy együtt legyünk. Ugy gondoltam neki is szüksége lenne arra, hogy vele legyek és nekem is. Nagyon szomoru voltam, csalódtam benne. Vártam, hogy talán meggondolja magát, meglep de nem így történt. Elment 2 hétre anélkül hogy egyáltalán elköszönt volna.

Ennek már lassan 1 hete, azóta keresett, kaptam tőle üzenetet, hogy hiányzok neki, hülye volt stb.

De nem tudok megbocsátani. Ugy érzem minden, amit a kapcsolatunkról gondoltam semmissé vált. Ugy gondolom aki szereti a másikat nem tudott volna így elmenni, legalább is én így nem tudtam volna. Ha pedig nem szeret semmi értelme a kapcsolatunknak.

Nem hiszem, hogy ezt meglehetne beszélni, mert mégis mit beszéljek erről vele?! Nem törődött velem és az érzéseimmel. Lehet nem is szeret, csak én hittem ezt...

Te hogy éreznél? Mit csinálnál a helyemben?

2011. okt. 20. 21:45
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ne hagyd, hogy ezen bukjon a 2 éves kapcsolatotok. Ha hazajött beszélgess el vele, hogy miért nem jött, de adj neki még 1 esélyt. Tényleg hülye volt hogy nem ment el hozzád, de mi van ha tényleg annyira rosz napja volt, lefáradt.
2011. okt. 20. 21:52
 2/6 anonim ***** válasza:
szerintem nemezt érdemled.
2011. okt. 20. 21:59
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem is rosszul esett volna, beszéljétek meg a dolgot ha haza jön.
2011. okt. 20. 22:14
 4/6 anonim ***** válasza:
Valóban nem szép,amit csinált,de szerintem megbocsájthatsz neki...a pasik nem mindig úgy gondolkodnak,mint mi...mi például csak kéthetente tudunk találkozni,aztán én is éreztem már úgy,hogy nem úgy köszöntünk el,ahogy kellett volna(az én szemszögemből nézve),viszont ezért nem dobnám a barátomat,főleg ha már ilyen régóta együtt vagytok...lehet,hogy neked fura,amit most írok,de szerintem egy kis távolság még jót is tehet egy kapcsolatnak(persze ez a kéthetenkénti találkozás kicsit sok már néha nekem is),de van,hogy jobb egy kicsit a párod nélkül lenni...szóval én azt mondom,hogy ezért hülyeség szakítani a szerelmeddel,inkább beszélj vele erről,ha hazajött...
2011. okt. 20. 22:24
 5/6 anonim válasza:

Én a másik oldalt képviselem (ffi). Sztem ebben nincsen semmi, felesleges különösebb jelentőséget tulajdonítani neki. Velem is gyakran van olyan, hogy vmihez nincs kedvem (esetünkben pl átmenni a bnőhöz), akkkor nem megyek. Nem mondom, hogy nem volt még belőle probléma, dehát ezzelm ost mit csináljon az ember. Van olyan hogy tele van az ember agya és olyankor jobb elkerülni az embereket. Az embernek magával is kell törődnie. Vagy csak egyszerűen dög fáradt az ember, mert mondjuk volt egy sz@r hete. Ennyi, sztem ne kombináld túl.

28F

2011. okt. 20. 22:38
 6/6 anonim válasza:
Végül mi történt?
2014. szept. 1. 01:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!