Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok mi lenne a helyes döntés a következő szituációban? ( olvass még )
Szerintem ha el is hagyod a mostani barátodat,ne vágj bele rögtön egy új kalandba.Az ilyesmi szinte mindig rosszul sül el.
Amúgy régen is ilyen keveset találkoztatok,vagy csak mostanában?
Ha nem vagy már szerelmes a barátodba, akkor amúgy sincs értelme már vele lenned, ha van udvarló, ha nincs. Ha ő nem szerelmes beléd, akkor ugyanúgy mindegy már a kapcsolatnak. Szerintem gondold át, mit érzel iránta, és vele is próbálj beszélni, főleg arról, hogy miért nem akar látni. Mi 3,5 éve vagyunk együtt, de a mindketten legszívesebben minden nap találkoznánk (sajnos nincs rá lehetőség), és már alig várjuk, hogy 3 hónap múlva összeköltözzünk. Fülig szerelmesek vagyunk...
Ha nálatok ez nincs már meg, akkor a másik fiútól függetlenül át kéne gondolnod, van e értelme folytatni.
20/L
Hát nem tudom elég szomorú,hogy 4 év alatt heti 1szer taliztok és ő nem erőlteti meg magát,hogy többet lásson téged és oda figyeljen rád..nem tudom lehet bele kéne vágnod az újba,mert ahogy leírtad azt a másik pasit ,hogy jó vele meg bejön neked ,lehet jobb volna megpróbálni vele gondold végig a dolgokat és főleg azt,hogy mit érzel a barátod és a lehetséges "barátod" iránt!! Szurkolok :)
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!