Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok mi lenne a helyes döntés a következő szituációban? ( olvass még )

Figyelt kérdés
4 éve vagyok a párommal úgy hogy hetente csak egyszer találkozunk vagyis a párom nem viszi túlzásba a velem való foglalkozást. már 4 hónapja udvarol egy srác aki nagyon bejön és meg is kedveltem rendesen. ti mit tennétek a helyemben? maradnátok a párotokkal vagy belevágnátok az új kapcsolatba?!
2011. máj. 4. 22:16
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
0%
ugorj át a másik fszra
2011. máj. 4. 22:26
 2/15 A kérdező kommentje:
kultúrált egy parszt vagy...
2011. máj. 4. 22:27
 3/15 anonim ***** válasza:
Ha te ugy gondolod mar nem kell neked o,meg nem is szereted mar akkor igen...a masik!
2011. máj. 4. 22:30
 4/15 anonim ***** válasza:
hát 4 év elég komoly szerintem, próbálj a pároddal többször találkozni 1 héten, mert mostmég úgy gondolod oké összejösz olyannal aki 4 hónapja udvarol de késöbb esetleg rosszul érzed magad hogy 4 évnyi kapcsolatodat csak úgy eldobtad egy másik srác miatt. ő meg késöbb eldob magától, vissza meg már nem mehetsz a mostani párodhoz
2011. máj. 4. 22:34
 5/15 A kérdező kommentje:
Én benne lennék hogy gyakrabban találkozzunk... a párom nem tesz érte semmit... és ez az ami elszomorít és ami másik sráchoz hajt. Beszéltem vele hogy találkozzunk többet... semmi változás.
2011. máj. 4. 22:46
 6/15 anonim ***** válasza:
Szerintem az sosem jó döntés, ha egy másik pasi miatt szakítasz, mert a mostani udvarlód egyenlőre csak a szépet és a jót mutatja. Neki is vannak hibái, ami nem biztos, hogy tetszene neked. Ha jelenlegi kapcsolatod tényleg nem jó és a szerelem is kihűlt, akkor szakítsatok. Aztán lehet új kapcsolatot kezdeni.
2011. máj. 5. 10:02
 7/15 anonim ***** válasza:

Szerintem ha el is hagyod a mostani barátodat,ne vágj bele rögtön egy új kalandba.Az ilyesmi szinte mindig rosszul sül el.

Amúgy régen is ilyen keveset találkoztatok,vagy csak mostanában?

2011. máj. 26. 15:26
 8/15 anonim ***** válasza:

Ha nem vagy már szerelmes a barátodba, akkor amúgy sincs értelme már vele lenned, ha van udvarló, ha nincs. Ha ő nem szerelmes beléd, akkor ugyanúgy mindegy már a kapcsolatnak. Szerintem gondold át, mit érzel iránta, és vele is próbálj beszélni, főleg arról, hogy miért nem akar látni. Mi 3,5 éve vagyunk együtt, de a mindketten legszívesebben minden nap találkoznánk (sajnos nincs rá lehetőség), és már alig várjuk, hogy 3 hónap múlva összeköltözzünk. Fülig szerelmesek vagyunk...

Ha nálatok ez nincs már meg, akkor a másik fiútól függetlenül át kéne gondolnod, van e értelme folytatni.

20/L

2011. máj. 26. 15:29
 9/15 A kérdező kommentje:
Régen is ilyen keveset voltunk együtt. Mostanra lett elegem. Mindíg azt vártam hogy majd többet akar velem lenni de nem úgy tűnik. Igérget fűt fát aztán nem tartja be. :S
2011. máj. 26. 15:30
 10/15 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom elég szomorú,hogy 4 év alatt heti 1szer taliztok és ő nem erőlteti meg magát,hogy többet lásson téged és oda figyeljen rád..nem tudom lehet bele kéne vágnod az újba,mert ahogy leírtad azt a másik pasit ,hogy jó vele meg bejön neked ,lehet jobb volna megpróbálni vele gondold végig a dolgokat és főleg azt,hogy mit érzel a barátod és a lehetséges "barátod" iránt!! Szurkolok :)

20/L

2011. máj. 26. 15:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!