Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok mi lenne a helyes döntés a következő szituációban? ( olvass még )

Figyelt kérdés
4 éve vagyok a párommal úgy hogy hetente csak egyszer találkozunk vagyis a párom nem viszi túlzásba a velem való foglalkozást. már 4 hónapja udvarol egy srác aki nagyon bejön és meg is kedveltem rendesen. ti mit tennétek a helyemben? maradnátok a párotokkal vagy belevágnátok az új kapcsolatba?!
2011. máj. 4. 22:16
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! Egyre inkább bejön a lehetséges barátom. Nagyon sokat foglalkozik velem. Minden reggel ő ébreszt, sms-ezünk napi szinten... esténként találkozunk, sétálunk. Nem is igazán jut eszembe a barátom.
2011. máj. 26. 15:48
 12/15 anonim ***** válasza:
Mondd meg az eredeti barátodnak, hogy vagy változtat, vagy elmehet a búsba, mert ez így nem kapcsolat. Állj a sarkadra. Ha ezek után sem kapja össze magát, akkor pedig valóban hagyd ott. 4 év megér még egy próbát szerintem. 22/L
2011. máj. 26. 15:53
 13/15 A kérdező kommentje:

Kedves A válasz írója 83%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 15:53!

Megtettem már ezt a lépést két hete. Azóta annyi változott hogy nem egyszer voltunk együtt egy héten egynapot hanem háromszor másfél órát. Az is csak a szexről szólt. Magyarán mondva lejött szexelni és már ment is haza. Még egy változás hogy már nem napi egyszer hanem kétszer hív. De nekem még ez is kevés. Lehet hogy túl sokat akarok?! :( :S Csak egy kis törődésre vágyom és az nem a szexben szeretném megkapni. :S

2011. máj. 26. 15:57
 14/15 anonim ***** válasza:

Én a helyedben a páromnak elmondanám a véleményemet,hogy többet szeretnék vele lenni,ha ő ezt nem szeretné és idővel nem hajlandó tenni a kapcsolatért akkor vége!(4év nem kis idő)És ha vége a 4éves kapcsolatomnak akkor egy kis időt várni kellene,csak pár hetet,ez alatt találkoznék a "leendő pasimmal",de nem jönnék vele össze egyből,csak randi,sms-ek stb...és ha a pár hét(2-3hét)alatt is ugyanúgy érdeklem akkor vágnék bele.

Csak vigyázz nehogy a két szék közül a pad alá ess!

Sok sikert akárhogyan is alakul :-)

21/N

2011. máj. 27. 07:07
 15/15 anonim ***** válasza:
Sztem hagyd ott a palit ha leszar akkor már nem szeret nyilván én is leszartam a nőm mikor már nem volt kedvem hozzá csak nem szakítottam vele egyből, mert nem akartam megbántani de ez tahóság, szerencsére azóta már változtattam ezeken a dolgokon, de am dobd kifele az ablakon a cingárfaszut.
2012. okt. 25. 01:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!