Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok mi lenne a helyes döntés a következő szituációban? ( olvass még )
Kedves A válasz írója 83%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 15:53!
Megtettem már ezt a lépést két hete. Azóta annyi változott hogy nem egyszer voltunk együtt egy héten egynapot hanem háromszor másfél órát. Az is csak a szexről szólt. Magyarán mondva lejött szexelni és már ment is haza. Még egy változás hogy már nem napi egyszer hanem kétszer hív. De nekem még ez is kevés. Lehet hogy túl sokat akarok?! :( :S Csak egy kis törődésre vágyom és az nem a szexben szeretném megkapni. :S
Én a helyedben a páromnak elmondanám a véleményemet,hogy többet szeretnék vele lenni,ha ő ezt nem szeretné és idővel nem hajlandó tenni a kapcsolatért akkor vége!(4év nem kis idő)És ha vége a 4éves kapcsolatomnak akkor egy kis időt várni kellene,csak pár hetet,ez alatt találkoznék a "leendő pasimmal",de nem jönnék vele össze egyből,csak randi,sms-ek stb...és ha a pár hét(2-3hét)alatt is ugyanúgy érdeklem akkor vágnék bele.
Csak vigyázz nehogy a két szék közül a pad alá ess!
Sok sikert akárhogyan is alakul :-)
21/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!