Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit tennétek a következő...

Mit tennétek a következő szituációban?

Figyelt kérdés
Kb. 2 hete szültél. Vasárnapi családi ebéd van nálatok, a nagyszülők jöttek látogatóba. A babád bent alszik a szobában az ágyában. Ti nagyban ebédeltek, mikor hallod, hogy a baba felébredt, elkezdett nyöszörögni, sírni. Rögtön bemész hozzá, vagy előbb befejezed az ebédet és csak azután mész be? Melyik variációhoz mit szól a családod?
2010. dec. 12. 18:28
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
Engem nem érdekelne mit szól a család, első és legfontosabb a baba!
2010. dec. 12. 18:30
 2/29 anonim ***** válasza:
hát én azt hiszem ez nem is kérdés.Én bemegyek és be is mentem a szobába főleg amikor még ilyen icipici.Késöbb mikor már nagyobb volt tény,hogy nem ugrottam az első nyekkenésre,de az ebédet akkor se fejezném be.
2010. dec. 12. 18:32
 3/29 anonim ***** válasza:
Rögtön bemegyek. A családom egyik női tagja sem tenne másként.
2010. dec. 12. 18:34
 4/29 anonim ***** válasza:
2 hetes babához???? hát nem kérdés....kit érdekel más véleménye. egyébként is ő még ha sír általában okkal teszi, vagy éhes vagy kaka vagy fáj, és mindegyikhez anyuka kell. :) gondolj bele 9 hónap biztonság után ő egy idegen világban van...még jó hogy ő az első...meg később is :)
2010. dec. 12. 18:34
 5/29 anonim ***** válasza:
Rögtön bemegyek. Ha nem teszem meg, akkor meg nem teszem zsebre, amit a többiektől kapok!
2010. dec. 12. 18:35
 6/29 anonim ***** válasza:
0%
Ha csak nyöszörög,akkor nem mennék be. De ha sír is,akkor természetesen abbahagynám az ebédet.
2010. dec. 12. 18:35
 7/29 anonim ***** válasza:

Elszomorító ha a család ezt máshogy gondolja.

Másrészt amikor 2 hete szült valaki remélem nem várja el a család, hogy ebédet készítsen akár 4-6 embernek.

2010. dec. 12. 18:49
 8/29 anonim ***** válasza:
18:34 es vagyok, bocs az OFFért, de van ahol nem zavartatják magukat...sőt még a mosogatni valót is rámghagyták. Úgyhogy megértem a kérdezőt!:(
2010. dec. 12. 18:53
 9/29 anonim ***** válasza:

nyilván az első a gyerek nem az ebéd!

2 hetesnek szüksége van arra, ha felébred, azonnal ott legyél, beszéljél hozzá, simogasd, hisz még azt sem tudja mi az hogy VILÁG! ezt bizony a családom is így gondolja, ezért is vagyunk egy nagy boldog család:)

2010. dec. 12. 18:55
 10/29 anonim ***** válasza:
Rögtön bemegyek. Ez nem is kérdés számomra sem. Miért?
2010. dec. 12. 19:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!