Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit tennétek a következő...

Mit tennétek a következő szituációban?

Figyelt kérdés
Kb. 2 hete szültél. Vasárnapi családi ebéd van nálatok, a nagyszülők jöttek látogatóba. A babád bent alszik a szobában az ágyában. Ti nagyban ebédeltek, mikor hallod, hogy a baba felébredt, elkezdett nyöszörögni, sírni. Rögtön bemész hozzá, vagy előbb befejezed az ebédet és csak azután mész be? Melyik variációhoz mit szól a családod?
2010. dec. 12. 18:28
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Valószínűeg az egész család ugrana fel és menne be a picihez:-) Senki nem hagyná sirdogálni a picit,és mindig minden szituációban a gyerek az első családi rendezvényeken is!!!
2010. dec. 12. 20:23
 22/29 anonim ***** válasza:
Egyértelmű..első a baba!Bár nállunk férjem is,anyósom is sokszor megelőztek,hogyha pont ettem!
2010. dec. 12. 20:24
 23/29 anonim ***** válasza:
a baba az elso,szerencsere nalam acsalad sosem szolt be emiatt,inkabb tamogatak.
2010. dec. 12. 20:54
 24/29 anonim ***** válasza:

Nálunk azon lett volna versengés, hogy ki menjen be hozzá, nagyon igyekeznem kellett volna, hogy én legyek az első. :-)

Egyébként az első 2 hónapban mózeskosárban aludt a babánk nappal, és abban a helyiségben vagy azon helyiség mellett, ahol tartózkodtunk.

2010. dec. 12. 21:29
 25/29 anonim ***** válasza:

Nálunk is első a baba. De ha csak nyöszörög akkor nem mennék be hozzá még. Ha sír akkor rögtön.

A családom jót nevetne, hogy kezdem az elrontását :)

Persze ezt szeretetből mondanák, ők sem tennének másképp.

2010. dec. 12. 21:55
 26/29 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk pont a hétvégén történt:

anyóséknál voltunk vasárnap, meg volt terítve az asztal, de valamiért csúszott az ebéd. 10 hónapos kisfiam pont akkorra álmosodott el, mire asztalhoz kellett volna ülni. Elindultam vele a szobába, hogy elaltatom, mire anyós: "Most ebédelni kéne"

Odafordultam, és közöltem vele, hogy a gyerek az első, és otthagytam. Valamit még morgott a bajsza alatt, de azt én magasról lesz@rom!

Szóval sajna tényleg vannak olyan családok, ahol nem a baba az első... :(((

2010. dec. 12. 22:36
 27/29 anonim ***** válasza:
Az enyém 20 hónapos és még mindig nem tudok befejezni egy családi ebédet! Csak már más okok miatt. :) Ez ilyen
2010. dec. 13. 09:58
 28/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy ilyen sokan válaszoltatok! Látom, szinte mindenki úgy gondolja, ahogy én is, hogy a baba az első. Szóval nálunk ez volt a szitu hétvégén és én is ugrottam, hogy bemegyek a babához, mire le lettem szólva, hogy fejezzem csak be az ebédet, a baba tud várni.(saját anyukám mondta...), persze én mentem a picihez, anyukám meg forgatta a szemeit. Az ebédet egyébként nem én főztem, hanem anyum hozta.
2010. dec. 13. 16:10
 29/29 anonim ***** válasza:
Ne foglakozz senkivel csak amit a szíved és az anyai ösztönöd diktál!!!!
2010. dec. 14. 11:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!