Mit tennétek a következő szituációban?
Figyelt kérdés
Kb. 2 hete szültél. Vasárnapi családi ebéd van nálatok, a nagyszülők jöttek látogatóba. A babád bent alszik a szobában az ágyában. Ti nagyban ebédeltek, mikor hallod, hogy a baba felébredt, elkezdett nyöszörögni, sírni. Rögtön bemész hozzá, vagy előbb befejezed az ebédet és csak azután mész be? Melyik variációhoz mit szól a családod?2010. dec. 12. 18:28
11/29 anonim válasza:
A párom vagy a nagyi vagy a nagyapa ment be a gyerekhez.
12/29 anonim válasza:
19:02 vagyok, természetesen a családom helyeselné, sosem szólna bele (anyukámék, a többiek nem érdekelnek).
13/29 anonim válasza:
Szia én az első nyikkra bemennék legyen az bármi nyőszőrgés sirás bármi....a család ilyen szempontbol másodlagos első a baba....
14/29 anonim válasza:
nekem is és a családomnak is egyértelmű,hogy nem fejezném be az ebédet,hanem bemennék.Nálunk ez úgy volt,hogy ilyenkor megetettem,aztán kivittem magammal,és vagy megfogta valaki,míg ettem,vagy a pihenőszékben ott volt mellettünk.
15/29 anonim válasza:
Persze, hogy azonnal megyek. A családom is így tartaná jónak. Miért, mi volt nálatok a gond?
16/29 anonim válasza:
Hát lehet, hogy én nem vagyok százas, de én még a nyugodtan ebédelést sem tudom elképzelni. Az első hónapokban kétszer ebédeltünk úgy, hogy a baba a látóteremen kívül volt - és nem volt vele más sem akiben megbízok, de kb. tűkön ültem, hogy mikor lehet szüksége rám, és mikor kezd mocorogni, na és persze azonnal ugrottam. Egyébként a család sok mindent elég vegyesen fogad, attól függ konkrétan kit kérdezel, de ilyesmikben nem lehet engem meggyőzni.
17/29 anonim válasza:
Ez nem kérdés!A baba az ELSŐ!Nekünk 2 gyerekünk van,de még a férjem is felállt az asztaltól.És,hogy mit szól a család?!Számukra ez teljesen természetes!De ha nem lett volna az sem csinálnánk másként.
18/29 anonim válasza:
Ha nem én, akkor a férjem menne. De tuti ott lennék a nyomában, hogy mi is a baja a babánknak.
2 hetesen olyan kicsike még, okkal sír fel.
Legfeljebb (ha már megint kerek a világ számára) odaadnám valamelyik nagyinak, hogy dajkálja, amíg befejezem az ebédet.
19/29 anonim válasza:
Természetesen első a baba!!!
OFF: sajnos sok családban elvárják, hogy főzzön az ifju anyuka. Nekem korházbol hazaérkezésem napján kellett feltálalnom az általuk hozott ebédet pedig fájt a császár mint állat. Aztán pedig két hetesen kellett karácsonyi ebédet főznöm ugy hogy após leadta a rendelést, hogy neki külön mi kell!!! Szoval vannak még érzéketlen emberek sajnos!
Bocs az off-ért!
20/29 anonim válasza:
Volt, hogy nem én mentem be a kicsihez ilyenkor, hanem az apósom, hogy végre tudjak nyugodtan enni. Persze, ilyenkor nagyon gyorsan befejeztem az ebédet, és visszavettem a gyereket. Ha senki nem volt, csak mi, akkor egyértelműen én ugráltam, és mentem vigasztalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!