Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezeljem ezt a félelmemet? 21/F
Előre tartok egy kicsit a barátnőm terhességétől, attól félek ,hogy elveszíti a kis törékeny alakját, és egy elhízott nő lesz.
Sajnos eddig azt tapasztaltam ,hogy a nők terhesen két pofára esznek mindent, miután megszültek sokszor nem tudják leadni a felesleget.
Ha te igazán szeretnéd őt, akkor eltudnád fogadni úgy is, ha később kerekebb formája lenne.
Szerintem neked guminő való!
Szerelmes vagy a barátnődbe? Vagy csak az alakja tetszik? Ha igazán szeretnéd fel sem merülne ez a kérdés.
Egyébként nem hízik el feltétlenül mindenki. Sőt, az én barátnőim közül már négyen szültek és csak az egyikükön maradt egy kis felesleg.
"Nem kellett volna várni pár évet a gyerekkel? Amíg mondjuk benő a fejed lágya?"
Még nem terhes.
A válasz írója 83%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 12:21
Szerelmes vagyok a barátnőmbe, de azért az alakját jobban tudom szeretni.
Akkor Tőled ne is legyen még egy jó darabig,mert nagyon nem vagy rá érett.
Igy egy nem felnőtt pasi gondolkodik,nem egy érett férfi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!