Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csúnyán összevesztünk a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csúnyán összevesztünk a barátommal. Betelt nállam a pohár és elküldtem. Arra várok hogy felhívjon. (3éve járunk) Mennyi idő a legtöbb ami kell egy pasinak, hogy felhívjon?

Figyelt kérdés
Már több mint 1 hete nem telefonált.Csak érdekelne másnál mennyi idő volt.Vagy egyáltalán felhív e ennyi idő után.
2008. szept. 13. 18:40
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem, ha Te küldted el, akkor jogosan nem hív. Bár nem tudom mi állt a veszekedés hátterében. Hívd fel te!!
2008. szept. 13. 18:50
 2/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Attól függ, hogy mit mondtál neki, mivel bántottad meg.

Esetleg össze akarsz jönni vele?

Üdv: T

2008. szept. 13. 18:51
 3/10 A kérdező kommentje:
Mostanában elhanyagolt 1 kicsit.Aznap este felhívta 1 csaj.Az anyja pasijának a lánya.a pasim elég zavarosan magyarázkodott hogy nem bírták elérni a csajt mert elutazott és ő is próbálta már hívni.Kértem mutassa meg a telóját hogy hányszor hívta mégis és írt e neki.Ő nem mutatta meg és én kidobtam.Ez volt 1 és fél hete.Mi a véleményetek?
2008. szept. 13. 18:57
 4/10 anonim ***** válasza:
Júúj, egy srác telefonjában turkálni a második legrosszabb dolog, amit tehetsz.
2008. szept. 13. 19:14
 5/10 anonim ***** válasza:

Ne hallgass az elöttem válaszolóra!

Szerintem jól cselekedtél!

Üdv!

2008. szept. 13. 19:18
 6/10 anonim ***** válasza:
Gyanús nekem, hogy rossz a lelkiismerete azért nem hív fel, persze az is lehet, hogy csak simán trehányságból, meg halogatásból nem hív fel. Mondjuk nem kell mindjárt a legrosszabat kikombinálni, de akkor te nem is gondoltad komolyan ezt a szakítást? Igazából a véleményem az, hogy ha te még akarod, akkor hívd fel, és ne nagyon dobálózz akkor ezzel a szakításfélékkel ha nem is gondolod komolyan.
2008. szept. 13. 20:19
 7/10 anonim ***** válasza:

persze, h nem gondolta komolyan... csak gondolom tudni akarta, hogy utána megy-e a barátja, vagy leszarja a kapcsolatot.

most nem keres, tehát elvileg leszarja, de lehet, h nem és csak fél keresni, mert fél h elküldöd. szval szerintem hívd fel, mondd neki, h beszéljétek meg akarja-e folytatni stb..

2008. szept. 13. 20:35
 8/10 anonim ***** válasza:

nade mi az első legrosszabb?

Szerintem hívd fel. nehogy már így záruljon le egy 3 éves kapcsolat...

2008. szept. 13. 21:53
 9/10 A kérdező kommentje:
Szerintetek nem gáz hogy a csajjal beszélt?
2008. szept. 14. 18:48
 10/10 anonim ***** válasza:

Bazzeg...

Ha az én telómat megnézné barátnőm azt látná hogy exbarátnőm hívom a legtöbbet, ő hív engem a legtöbbet, és vele sms-ezek a legtöbbet...

Még sincs belőle semmi baj.

Mert tudja hogy nem csalom meg.

Nem az a baj hogy hívta... Ezen ne is akadj ki...

Az hogy miért hívta NA az egy más kérdés...

2009. ápr. 10. 10:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!