Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyibe kerülhet egy pohár...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyibe kerülhet egy pohár amire azt gravíroztatnak rá amit az emberek szeretnének?

Figyelt kérdés
Nyomda boltok kirakatába láttam ilyesmit..és szeretnék egyet csináltatni,persze saját fotóval nem pedig ilyen átlagos mintával..
2010. febr. 1. 17:47
 1/8 anonim ***** válasza:
hát szerintem megkérdezed h mennyi és megmondják. de am ez miért a szerelem szex kategória a farkadat akarod rányomatni?
2010. febr. 1. 17:49
 2/8 anonim ***** válasza:
Makklenyomat.
2010. febr. 1. 17:50
 3/8 anonim ***** válasza:
előzőnek: ekkora segget :D :D :D :D :D
2010. febr. 1. 17:51
 4/8 anonim ***** válasza:

[link]

Google, elsö találat.

5/8 anonim ***** válasza:
Azért ide írta, mert a többi témakört negyedennyire se látogatják...
 6/8 anonim ***** válasza:
A pohár annyiba kerül aminnyiért betudod szerezni. A gravírozás már drágább. De ha mondjuk csak pár szót akarsz gravíroztatni az 1-2 ezer FT.
2010. febr. 1. 18:04
 7/8 anonim ***** válasza:
2010. febr. 1. 18:22
 8/8 anonim ***** válasza:

Küldj nekem egy akármilyen poharat postán és azt gravírozok bele neked amit csak akarsz.... csak a pohár a költség

nameg a posta.. de a gravírozást ingyen megoldom neked

2010. febr. 1. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!