Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van ennyi egyedülálló,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ennyi egyedülálló, munkanélküli, huszonéves anyjával élő, interneten trollkodó pasi?

Figyelt kérdés
2012. márc. 7. 12:17
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/159 A kérdező kommentje:

Ja igen, a háztartást azt ki is felejtettem a sorból. Látjátok mennyire nem tisztelitek a nőket?

Nem dolgozok semmit, nem tanulok semmit mert minek, és én is a szüleimmel élek csakhogy én LÁNY vagyok!

Mellesleg meg a házimunkát azt a nő és a férfi fele-fele arányban végzi normális esetben. De ti veletek persze el van szállva a ló. Hány céget hívtatok fel, miközben erősködtök itt nekem, hogy mekkorák az elvárásaim ?? 0-át. Az ilyen pasiktól mint ti van hányingere minden csajnak.

2012. márc. 7. 14:21
 82/159 anonim ***** válasza:
87%
A kérdező is csak egy TROLL, szerintem még csak nem is csaj :)
2012. márc. 7. 14:21
 83/159 anonim ***** válasza:
100%
Rakj fel magadról képet!!!!! Meglátjuk mennyire tartozol a kitartott nő kategóriába....
2012. márc. 7. 14:24
 84/159 anonim ***** válasza:
100%
Már nem olyan világot élünk, ahol a nőknek csak a gyereket kell nevelni, meg háztartást vezetni. Egy férfi nem keres annyit, hogy eltartson egy családot. És ez nem az ő hibája, hanem a világé. Csak úgy lehet vki gazda, milliomos, ha csal, lop. Most mindenki csinálja ezt? Nagyon rosszul neveltek. Ja, te még a házimunkát sem vagy hajlandó elvégezni. Tudod régen a nők ugyan nem dolgoztak, de neveltek 5-10 gyereket, főztek, mostak, takarítottak. De te erre sem lennél képes. Akkor mire? Nem érdemelsz meg egy férfit sem ilyen hozzáállással.
2012. márc. 7. 14:25
 85/159 anonim ***** válasza:
98%
Drága édesapád eltartja a családot? És Anyukád menyit dolgozik?
2012. márc. 7. 14:27
 86/159 anonim ***** válasza:
96%

Jaj gyerekek... A kérdező csak egy tizenéves buta troll. Komolyan megkajáljátok ezt a sok szemetet?

Az ilyen nőknek a valóságban annyi agyi kapacitásuk nincs, hogy regisztrálni tudjanak a gyakorira. Nem tudnák kiolvasni a chapca-t...

Lépjetek túl rajta... Hülyére vesz benneteket egy kis szűz takony.

2012. márc. 7. 14:32
 87/159 pamparamm ***** válasza:
95%
Érdekes... Szüleimmel élek, mert a munkahelyem közel van így felesleges elköltöznöm! Tehát pusztán gyakorlati okok miatt nem költözök, mivel tök felesleges lenne! Különálló házrészben vagyok! Viszonylag jól keresek, van kocsim, beszállok a családi kasszába! Perpillanat nincs barátnőm, de ilyen mint Te nem is kellene! Ja és azért trollkodok itt, mert mondjuk ma éjszakára megyek dolgozni...
2012. márc. 7. 14:35
 88/159 A kérdező kommentje:

Ez a 77%-os meg az előbb írt rám hogy lenne-e kedvem ismerkedni, meg hogy hol lakok stb. :D

Prédikálja a vizet, szerintem állítsd talpra magad, tegyél az életedért és ne siránkozz itt gyk-n, mert így még egy csúnya csajnak se fogsz kelleni! Ezt garantálom!

2012. márc. 7. 14:36
 89/159 A kérdező kommentje:
Ne írjatok priviben amúgy, mert nem írok vissza pasiknak itt neten. De amúgy, nem, nincs kedvem ismerkedni, főleg NEM VELED. :DD
2012. márc. 7. 14:39
 90/159 anonim ***** válasza:
100%

Hát igen csak reménykedem benne h ez a kérdés FAKE!!

ugyan is ha nem az akkor itt súlyos agyi problémák vannak a kérdezőnél!

ez már nem csak h idióta, hanem agyilag komoly kezelésre szorul, mert ez több mint rib@nc

2012. márc. 7. 14:41
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!