Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ennyi egyedülálló, munkanélküli, huszonéves anyjával élő, interneten trollkodó pasi?
Ja igen, a háztartást azt ki is felejtettem a sorból. Látjátok mennyire nem tisztelitek a nőket?
Nem dolgozok semmit, nem tanulok semmit mert minek, és én is a szüleimmel élek csakhogy én LÁNY vagyok!
Mellesleg meg a házimunkát azt a nő és a férfi fele-fele arányban végzi normális esetben. De ti veletek persze el van szállva a ló. Hány céget hívtatok fel, miközben erősködtök itt nekem, hogy mekkorák az elvárásaim ?? 0-át. Az ilyen pasiktól mint ti van hányingere minden csajnak.
Jaj gyerekek... A kérdező csak egy tizenéves buta troll. Komolyan megkajáljátok ezt a sok szemetet?
Az ilyen nőknek a valóságban annyi agyi kapacitásuk nincs, hogy regisztrálni tudjanak a gyakorira. Nem tudnák kiolvasni a chapca-t...
Lépjetek túl rajta... Hülyére vesz benneteket egy kis szűz takony.
Ez a 77%-os meg az előbb írt rám hogy lenne-e kedvem ismerkedni, meg hogy hol lakok stb. :D
Prédikálja a vizet, szerintem állítsd talpra magad, tegyél az életedért és ne siránkozz itt gyk-n, mert így még egy csúnya csajnak se fogsz kelleni! Ezt garantálom!
Hát igen csak reménykedem benne h ez a kérdés FAKE!!
ugyan is ha nem az akkor itt súlyos agyi problémák vannak a kérdezőnél!
ez már nem csak h idióta, hanem agyilag komoly kezelésre szorul, mert ez több mint rib@nc
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!