Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van ennyi egyedülálló,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ennyi egyedülálló, munkanélküli, huszonéves anyjával élő, interneten trollkodó pasi?

Figyelt kérdés
2012. márc. 7. 12:17
 111/159 anonim ***** válasza:
97%

5 Milliós pasitöblet! hol?

én mindenütt csak nőket látok!

te hol élsz dobozban?

2012. márc. 7. 16:09
 112/159 A kérdező kommentje:
Google bácsi majd felvilágosít :D
2012. márc. 7. 16:10
 113/159 A kérdező kommentje:
jaj bocs elírtam, nem 5 millió, hanem 50 millió! És csak a mostani huszonéves generációban.
2012. márc. 7. 16:14
 114/159 anonim ***** válasza:
100%
A kérdező pont ugyanolyan mint amit a kérdésben leírt nem veszitek észre? :D Csak trollkodik mert munkanélküli és unja magát, anyuci apuci úgyis eltartja :D
2012. márc. 7. 16:27
 115/159 anonim ***** válasza:
100%

"Google bácsi majd felvilágosít"

Valóban. Google megszámolta!!! LOL

Ha kirakom a netre, hogy anyádat megb@aszta egy ló, a Google azt is le fogja indexelni és kidobja, ha valaki rákeres. Akkor az azt fogja jelenteni, hogy tényleg így történt??

2012. márc. 7. 16:29
 116/159 Mi közöd Tőle ***** válasza:
100%

Oltani nincs értelme már, azt megtették már sokan. Troll, vagy sem a kedves kérdező, tartalmas élete biztos nem lesz. Érzelmi szegénységben fog megöregedni, mert a pénzen kívül senkit nem fog igazán szeretni. Megunja az egyik pénzes muksó, akkor megy a másikhoz. A történet folytatódhat 1,5-2 évtizedig(ha a 22 éves életkort feltételezzük), amíg versenyképes lesz, de utána le fog áldozni, mert a pénzes pasik menni fognak a max. 30-35 éves csajszikhoz.

Utána mi lesz veled? Teljesen alkalmatlan vagy az életre a férfiak kielégítését leszámítva (bár lehet csak fekszel az ágyban, mint egy darab fa, kitudja). Nyilván mész majd prostituáltnak, hogy el tudj lenni egy lakásba, és fenn tudd magad tartani. Pompás jövőkép, nem? :)

Lehet, hogy béna vagyok, mert csak havi 110-130 ezret keresek, nincs lakásom, és épp barátnőm sincs, de valszleg a jövő engem fog igazolni!

Sok szerencsét!

2012. márc. 7. 16:30
 117/159 anonim ***** válasza:
100%
....mint ahogy az elobb is kerdeztem...milyenek vtak a tanulmanyi eredmenyeid????
 118/159 anonim válasza:
100%

A kérdező kb egy 17 éves tini lehet, akit cirka 4 éve kefélgetnek.

Per pillanat valószínűleg ba*znivaló külsővel rendelkezik, és azt gondolja, hogy ez 15 év múlva is így lesz.

A mély torok sokkal jobban megy neki, mint egy szimpla mosogatás. (pedig a mosogatás egyszerűbb, csak hát azt nem gyakorolta annyit, mint a mély torkot.

Amikor éppen nem s*opik, akkor Ő is hasonlóképpen egész nap a facebookon ül és trollkodik ,mint az általa kritizált férfiak.

Facebook profilján megtalálható képek 80%án csücsörít (egy tükörben készített képen), maradék 20%án a s*ggét mutatja.

Édesanyja hasonlóan nagy qrva lehetett mint Ő, aki mára már kiégett, és azt gondolja, hogy a szolárium visszahozza régi szépségét.

Édesapja kőgazdag vállalkozó.

Kedves kérdező: per pill valószínűleg elég a kis s*gged, hogy fogj egy jól szituált pasit egy estére magadnak, de ez 15 év múlva édes kevés lesz. Az se jó taktika, hogy most fogsz egy "jó partit" magadnak, és kitartasz mellette, ugyanis, amikor a pi*sád elkezd széltében terebélyesedni, akkor az üres fejed miatt úgy kidobnak majd mint a s*art. Azt akkor mehetsz vissza 35 évesen apádhoz, mert már s*arnak se kellesz majd.

Kb ennyi!

119/159 anonim válasza:
100%
a két 16:30-as kommentelő frappánsan látja a hölgy jövőképét :)
2012. márc. 7. 16:34
 120/159 anonim ***** válasza:
100%
Vedd már észre magad anyukám. Csomó nő is írt neked. Én is pl. Szánalmas vagy. Soha nem találsz olyan palit aki pénzel+elvégzi a házimunkát+eltűri a pofád. Max egy pénzes csávó szeretője lehetsz míg rád nem un. Aztán ha már vén ráncospin.áju szar leszell majd lesel ki a fejedből h hogy kerültél a csövesek közé. Am én a helyedben nem szolnék le senkit a munkája v a keresete miatt míg te csak otthon vakarod a segged és álmodozol h neked mien jó lesz. Elmondanám h sok pasi pont az ilyen teféle gyökerek miatt nézi le a nőket. Soha nem fogsz normális kapcsolatban élni mert az ilyen k.u.r.v.á.k csak dugni kellenek a pasiknak.
2012. márc. 7. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!