Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van ennyi egyedülálló,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ennyi egyedülálló, munkanélküli, huszonéves anyjával élő, interneten trollkodó pasi?

Figyelt kérdés
2012. márc. 7. 12:17
 121/159 anonim ***** válasza:
88%

Kedves kérdező!

Én egy 27 éves nő vagyok, jelenleg munkanélküli, párom dolgozik és kénytelen eltartani, amíg nem találok munkát. De nekem ez így nagyon nem jó, bűntudatom, lelkiismeret furdalásom van, hogy ő tart el engem nem olyan nagy fizetéssel. De ha már így hozta a sors, nem vonom ki magam a házimunkából, főzök, mosok, takarítok, vásárolok. Ez a minimum szerintem. Milyen lenne már, ha ő egész nap robotol és még meleg kaja sincs itthon, meg kosz, rendetlenség van? Azonnal kidobna, az biztos. Én ugyan valamilyen szinten egyetértek avval, hogy egy férfinak kellene eltartania a családját, de ez ebben a gazdasági helyzetben lehetetlen. Én is szeretnék családot, de tudom, hogy csak akkor vállalhatunk babát, ha lesz munkaviszonyom. Ezért kell a nőnek is dolgoznia, hogy megteremtsék azt a anyagi helyzetet, hogy gyereket tudjanak vállalni. Persze megtehetném, hogy keresek vmi gazdag pasit, de vajon akkor boldog lennék? Nem hiszem.

2012. márc. 7. 17:59
 122/159 A kérdező kommentje:
uccsó: hát az már a te bajod, hogy nem tudod magad értékelni mint nő, önbizalomhiányos vagy. Legalább mi nők tartsunk össze, én támogatlak, szerintem nincs mitől tartanod, hogy kidob, nyugi rengeteg magányos pasi van, de azért sok sikert ha mégis dolgozni szeretnél, én nekem más az értékrendem.
2012. márc. 7. 18:20
 123/159 anonim ***** válasza:
92%
Nem vagyok önbizalom hiányos. Ezek szerint a nők 90%-a az? Persze mindenki maga tudja mi neki a jó. A teljesen más világban élsz, a legtöbb nő.
2012. márc. 7. 18:23
 124/159 A kérdező kommentje:
Az én véleményem szerint te tartozol abba a bizonyos 10%-ba. Az összes nő akit ismerek és a legtöbb nő nem adja oda magát akárkinek olcsón mint cafkát. De én tiszteletben tartom a te véleményed, legyél így boldog. Sok boldogságot :)
2012. márc. 7. 18:27
 125/159 anonim ***** válasza:
100%
Ha neked lenne igazad, mér rég kipusztult volna az emberiség. Ugyanis a nők még vállalnak gyerekeket és ha bemész bármilyen munkahelyre, elég sok nőt látsz ott dolgozni. Az élelmiszer üzletek és piacok is tele vannak vásárló nőkkel és nem hiszem hogy lézengenek ott, mert a kosaraik tele vannak élelemmel, amit majd megfőznek a családjuknak. Engem igazából nem érdekel, ki hogyan éli az életét, mindenki maga dönti el. Én tiszteletben tartom a te felfogásodat, még ha nem is értek egyet veled, de te sem akarj engem kioktatni, szerintem több élet tapasztalatom van, mint neked.
2012. márc. 7. 18:35
 126/159 anonim ***** válasza:
92%
sok hülye nem veszi észre, hogy ez egy TROLL. komolyan, don't feed those motherfucking trolls.
2012. márc. 7. 18:48
 127/159 A kérdező kommentje:
a Harry Potter és a bölcsek köve c. filmben van egy troll. Hát ha most úgy vesszük szerintem én annál szebb vagyok (némileg) :DD
2012. márc. 7. 18:51
 128/159 anonim ***** válasza:
94%
ironikus, hogy a kérdésedben még tudatában voltál a troll illetve a trollkodás jelentésének, most azonban már egy ilyen gyengébb kulturális utalással akarod elterelni a figyelmet a valós helyzetről. amúgy gratulálok, nekem is csak párszor sikerült ekkora felbolydulást csinálnom itt.
2012. márc. 7. 18:55
 129/159 anonim ***** válasza:
85%
nos, mindenesetben sztem jellemileg sokkal rondább vagy, mint egy troll!!!!
2012. márc. 7. 19:30
 130/159 anonim ***** válasza:
100%
Utolsónak igaza van. Am meg pont nem attúl lesz önbizalomhiányos 1 nő mert nem az az életcélja h a seggét vakarja. Pofámról lesülne a bőr ha párom eltartana én meg szart se csinálnék otthon sem. És igen a te fajtád miatt nem becsülik egyes pasik a nőket. Engem hidd el megbecsül a párom mert dolgozok, nem tartatom el magam és a házimunkát is ketten végezzük. És nem vagyok elszálva magamtól de az ilyen undormányoknál sokkal többre tartom magam. Téged soha senki nem fog szeretni. Max megtűrni amíg kell neki a pin.ád
2012. márc. 7. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!