Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van ennyi egyedülálló,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ennyi egyedülálló, munkanélküli, huszonéves anyjával élő, interneten trollkodó pasi?

Figyelt kérdés
2012. márc. 7. 12:17
 101/159 anonim ***** válasza:
96%
Szánalmas vagy, kérdező. Egy dolgos, értelmes pasinak nem fogsz kelleni többre, mint hogy beléd ürítsen párra... erre leszel jó neki. Nem ám feleségnek... hogy még magát égesse az üzlettársak előtt?? Ez egy olyan világ, ahová sose fogsz bekerülni, max prostiként, akit senki nem tisztel. Esetleg el tudok képzelni valami bőrfejű, büdös maffiózót :). Te szerencsétlen :D
2012. márc. 7. 15:01
 102/159 anonim ***** válasza:
96%
17 éves plázap!csa vagy fogadjunk, de abból is a rondább fajta
 103/159 anonim válasza:
100%

Huh Csajszi!

Eleg komoly port kavartal.

Eloszor gondoltam en is szetoltalak h ebredj mar fel az alomvilagbol, de rajottem, h felesleges.

En csak annyit mondok neked, hogy gondolkozz el egy kicsit azon, hogy az mennyire jo neked, hogyha egy ferfi tart el es te meg csak a szokasos noi teendoket vegzed. (nem mellesleg ebbe beletartozik a fozes, mosas takaritas!!)

En olyan csaladban nottem fel, amirol te "almodsz" apu keresett sokat, anyu meg csak velunk foglalkozott (van egy hugom).

Elegge belelattam a dolgokba, ahhoz hogy jogosan tegyem fel a kerdest: TENYLEG TELJES MERTEKBEN KIAKAROD MAGAD SZOLGALTATNI EGY FERFINAK? Ugyanis onnantol kezdve, hogy te nem vagy onellato, teljesen ra leszel utalva mindenben. Ha esetleg megcsal, micsinalsz? Maradsz vele, mert nem tudsz kulon koltozni? Vagy mesz vissza anyucihoz? Az milyen erzes lesz, hogy semmibe se szolhatsz bele, mert o keresi a penzt es te csak egy „buta no” leszel aki foglalkozzon a gyerekkel, a sminkkel, a hajaval, a kormevel, a szolival es a plazakkal. Egy ideig tenyleg szep, es jo. Gondtalan elet, semmi felelosseg, de hidd el ennek rengeteg hatranya van. Sokkal tobb mint hinned es amennyi latszik.

Arrol nem is beszelve, hogy egy elo munkagepezedet lesz es legkevesbbe sem ferjed.

104/159 anonim ***** válasza:
91%
Ja, és nem tanulsz... pfff... buta barom. hiába csinos a pofi, ha égő vagy. ÉGŐŐŐŐ BUTA LIBA :DDDD az ilyen ne szaporodjon...
2012. márc. 7. 15:02
 105/159 anonim ***** válasza:
95%
Én is nagyon remélem, hogy ez csak FAKE.. Ha nem, akkor már én szégyellem magam, hogy ilyen díszpics@ él közöttünk... Minden ember egyenlő! Most azt akarod mondani, hogy a férfitársaid a rabszolgáid???!!! Meg a tanulmányi eredményeid milyenek voltak??? Csak így kíváncsiságból... Ha mást írsz, csak magadat csapod be!!!
2012. márc. 7. 15:03
 106/159 anonim ***** válasza:
100%

fake hát...a kérdező még életében nem volt discoba..nemhogy bárki is rányomult volna... csak szeretne olyan lenni,amilyennek beállítja magát!

HAHAHAHA

2012. márc. 7. 15:20
 107/159 anonim ***** válasza:
93%
Talán mert Mo. nem dúskál a munkalehetőségekben? Marhára bírom az ilyen beképzelt libákat, akik a párkapcsolat alapjait anyagi dolgokra építik.
2012. márc. 7. 15:21
 108/159 anonim ***** válasza:
100%
Azért bameg mert magyarországon (igen KIS! betű) élünk.
2012. márc. 7. 15:42
 109/159 anonim ***** válasza:
93%
Na most szégyenlem h nő vagyok.
2012. márc. 7. 15:44
 110/159 A kérdező kommentje:
szerintem ugyanaz a 3-4 troll pasi, olyan amilyen a kérdésemben szerepel, szerintem az folytat itt egymással kellemes párbeszédet. Jó mulatást, kb már nem izgat mit trollkodtok, sok sikert a minimálbéres melótokhoz, és főleg hogy lesz-e feleségetek vagy nem, ebben az 5 milliós pasitöbbletben.
2012. márc. 7. 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!