Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van ennyi egyedülálló,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ennyi egyedülálló, munkanélküli, huszonéves anyjával élő, interneten trollkodó pasi?

Figyelt kérdés
2012. márc. 7. 12:17
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯
 91/159 anonim ***** válasza:
100%
te jó ég... most csak szívatsz minket, ugye? :d a te dolgod az életben h szép legyél és jó szerető? gratulálok hozzá. nem vagyok rossz ember, vagy rosszakaró, de neked szívből kívánom h 3 szakba dolgozz éhbérért, h apuci ne rakjon mindent a segged alá, és olyan pasi jusson neked, aki 100 alatt keres, és még csúnya is legyen. kívánom h megtudd milyen az élet! h ne az legyen a legnagyobb problémád h lett egy pattanásod!
2012. márc. 7. 14:41
 92/159 A kérdező kommentje:
köszi a jókívánságokat, ilyen pasiból már 100 000 jutott volna nekem amit leírtál, és még lehet keveset írtam.
2012. márc. 7. 14:47
 93/159 anonim ***** válasza:
98%
Sőt, egymilliárd kínai akarja a lábadat puszilgatni :))
2012. márc. 7. 14:48
 94/159 anonim ***** válasza:
96%
Mert édesanyád megszült te büdös bunkó. Aki ilyet tud kérdezni annak annyi esze van, mint neked. Semmi. Azért van ennyi munkanélküli, mert nincs munka, ergo a szüleikkel kell élni, mert a semmiből nem lehet se albérletet fizetni, sem lakáshitelt, sem pedig építkezni. Aki trollkodik az te vagy, de hogy nem vagy nagykorú az biztos. Nem hiszem, hogy egy értelmes felnőtt ember ilyen ostoba, hogy ez ne essen le neki
2012. márc. 7. 14:49
 95/159 anonim ***** válasza:
97%
Te féregnyulvány!
2012. márc. 7. 14:51
 96/159 anonim ***** válasza:
98%
Szemtől szembe, vagy ha látnánk az adatait nem merne ilyen pökhendi lenni.
2012. márc. 7. 14:52
 97/159 anonim ***** válasza:
96%
MENJÉL MÁR A BÜDÖS PICS.ÁBA TE ELKÉNYEZTETETT, UNDORÍTÓ, NAGYKÉPŰ, BUTA PICS.A!! esküszöm szégyellem h ilyen nőtársam van, egyszerűen UNDORÍTÓ vagy!
2012. márc. 7. 14:53
 98/159 anonim ***** válasza:
100%

Némi paradoxont állítottál fel kérdező! Abban a felállásban amit Te mondasz a férfi pénzt keres és eltart. Viszont ekkor Te otthon vagy, ergo minden otthoni dolog (gyereknevelés, házimunka, stb.) a Tiéd. A férfi akkor veszi át ezeknek az 50%-át, amikor majd Te is átveszed a pénzkeresés 50%-át.

Én híve vagyok ennek a konzervatív felállásnak, megkeresem a pénzt és eltartom a nőt és a családot, de akkor a szaros gatyám legyen kimosva, meleg étel várjon, amikor hazaérek és ha rábökök a farkamra, akkor a nő már térdeljen is előttem.

Tehát lehet ilyen elvárásod, amit megfogalmazol, csak akkor a férfinak is lehetnek elvárásai ...

2012. márc. 7. 14:56
 99/159 omba ***** válasza:
100%

"huszonéves anyjával élő, interneten trollkodó pasi?"

szerintem alig van ilyen.

Akinek az anyja huszonéves, az max. 9 éves lehet, -hát közülük elég kevesen vannak a neten, a trollkodás meg legkorábban kamaszkorban jelentkezik, ergo néhány koraérett kölyök lehet....

2012. márc. 7. 15:00
 100/159 anonim ***** válasza:
95%

MINDEGY A TÉNYEK AZOK TÉNYEK!

ELÉG SOK ELLENVÁLASZ ÉRKEZETT! és ha jól néztem talán 1 ember aki kicsit fogta a pártodat!

Szóval itt is csak az bizonyosodik be, hogy ezzel nagyon egyedül vagy!

2012. márc. 7. 15:00
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!