Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van ennyi egyedülálló,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ennyi egyedülálló, munkanélküli, huszonéves anyjával élő, interneten trollkodó pasi?

Figyelt kérdés
2012. márc. 7. 12:17
 131/159 anonim ***** válasza:
100%

[link]

na tessék, ha azt gondolod hogy több férfi van mint nő.

láthatod hogy nem így van, ideje felébredni!

2012. márc. 7. 21:08
 132/159 anonim ***** válasza:
100%

"Mind1, szerintem kicsit el van szállva a ló alattatok. Nem tisztelitek a nőket, és teljesen igénytelenek vagytok magatokkal szemben. Azt hiszitek, hogy egy nőnek akármilyen béna pasi is elég. Ha csak 70-80 ezres állást tudtok találni, miért nem kerestek jobbat? Vagy miért nem tanultok olyat amivel többet lehetne? Az a csaj akinek esetleg majd kelletek valaha az életbe, az olyan is lesz mint külsőre mind belsőre."

Mivan? az ilyen hülye pitsán mégis mit tiszteljen az ember akinek a pénz az első? és mégis milyen hülye kijelentés ez h azért száll alattunk a ló mert 70-80 ezret keresünk? ennyi összegért senki nem veri a mellét a férfiatlanságra meg annyit h oanok vagytok mint egy útszéli prostituált közönségesek nagypofájúak majd akkor követelőzz ha sok pénzt akarsz h ha bekussolsz mint régen tudod otthon maradsz főzni mosni nem flancolni meg minden héten új rucit meg cipőt venni

2012. márc. 7. 21:16
 133/159 anizotropikus ***** válasza:

Ez egy világjelenség!

Lehetne bármi egyebet írni, a lényeg az első mondatban van.

2012. márc. 7. 21:30
 134/159 A kérdező kommentje:

ma 21:08

Igen több a mami mint a papi, de a huszonéves kategóriában minden 4 fiúra jut 3 lány, ennek nézz utána...

2012. márc. 7. 21:40
 135/159 anonim ***** válasza:
100%

Nincs több a huszonéves korosztályban te agyatlan. Fel kéne már fogni végre...

De linkeld be TE a forrást, ahonnan ezt a baromságot szedted... Már ha van olyanod. Vagy egyáltalán agyad amivel fel tudsz ilyen komoly statisztikákat dolgozni...

2012. márc. 7. 21:47
 136/159 anonim ***** válasza:
100%
Ezt a sok hülye válaszolót, ezt a kérdést egy 14-16 éves kölyök FIÚ írta ki, aki így szórakozik, és valószínűleg fetreng a monitor előtt a röhögéstől, hogy milyen zseniális módon sikerült kihúzni a gyufát egy csomó válaszolónál :'DDD
2012. márc. 7. 22:11
 137/159 anonim ***** válasza:
92%
22:11: Vagy valamelyik huszonéves szűz fiúka, aki a csalódottságát úgy próbálja enyhíteni, hogy megpróbálja mocskolni az ellenkező nemet... :D
2012. márc. 7. 22:14
 138/159 anonim ***** válasza:
92%
Az elején még fel meg voltam botránkozva, hogy létezhet ilyen idióta ember a Földön, de már csak nevetnek kell, tuti, hogy kamu az egész, ennyire hülye nem lehet vki. :D
2012. márc. 7. 22:43
 139/159 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem is kamu, de hidd el, hogy vannak ilyen hülye emberek...
2012. márc. 7. 23:03
 140/159 anonim ***** válasza:
89%
Én nem vagyok troll.
2012. márc. 8. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!