Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hüségesebbek s odaadobbak a csunya pasik mint a jo képüek?
Nem, de pont olyan pofátlanok, mint a többi férfi.
Ráadásul még irigyek is ha szebb a nő, a nő szépségére.
Nagyon ronda férfi lelke is ronda
Ép testben ép lélek.
NEM. Valami rejtélyes oknál fogva én régebben ebben a tévhitben éltem, és összejöttem egy NAGYON csúnyával, akinek úgy tartottam, hogy gyönyörű a lelke. Hát... azt az undorító elkanászodott, mindent semmibe vevő modorát, a beképzeltségét, és a nonszensz, idegesítő stílusát azóta is emlegetem, és mindenki, akinek meséltem, hogy miket csinált.
Na azóta én nem adom le a szintet. A férfiak 90%-a s*ggfej, szóval nagy az esély rá, hogy azt fogok ki. De ha már az, legalább nézzen ki jól.:D
Általánosítás, ami alól egy-két kivétel van.
Én olyannal találkoztam, aki valóban azt hitte a végén, hogy ő Casanova.
ma 14:03-asnak ment a 14:26-os válaszom igaza van bizony.
24F
Az apám fűvel-fával csalta anyámat. Megtehette, mert jól nézett ki, 10 évet bármikor letagadhatott.
A megjelenésemet többnyire tőle örököltem, tehát a lehetőség adott, mégsem élek vele.
"Lényeg, h lehessen vmi ürügyet keresni, ne a külseje miatt kelljen dobni. "
Miért kellene bárkinek is ürügyet keresni?! Ha úgy akarja valaki, akkor miért ne dobhatná a külseje miatt? Ha nincs meg rendesen a szexuális vonzalom, akkor nem jó a kapcsolat. Ha meg valaki nem látja szépnek a párja külsejét, akkor nem szerelmes belé. Szóval miért kellene ürügyeket keresgélni?
Bocsi az offért, de már nagyon unom ezt a h*lyeséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!