Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hüségesebbek s odaadobbak a csunya pasik mint a jo képüek?
hát rohadtul nem!!! ezt a hülyeséget meg honnan szedted?
legfeljebb elhitetik veled...a valódi pk meg csak h rohadtul ki vannak éhezve!!!
Az elején. Aztán ellustulnak, eltunyulnak és utána már azt hiszik övé a nő örökre. :/
Nem szabad hagyni ellustulni őket.
z egyénfüggő, van aki nem jó pasi külsőre és mellé még lusta disznó is---> vagy talál egy szerencsétlen hasonló tulajdonságú nőt, vagy egyedül marad örökre :)
a jóképűek is lehetnek odaadók, max azok nem, akik kihasználják hogy "szépek" és mindig más nő kell nekik
Nem törvényszerű.
Láttam én már olyan csúnya pasit, akinek sikerült megszereznie egy olyan lányt, aki hozzá képest színes televízió volt, és nem megbecsülés, odaadás és hűség lett a dologból, hanem a pasi vérszemet kapott, és azt hitte magáról, hogy akkor mégiscsak ő a falu bikája :D :D
Ez így van utolsó,néha szégyellem milyen emberek bővítik a pasik táborát.
24F
Szerintem ez egyénfüggő.
Ha annyira csúnya a pasi, hogy nem talál senkit akivel megcsalhatna, hát akkor tényleg nehezen lehet hűtlen. Bár nem tudom mennyire és milyen csúnya pasikra gondoltál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!