Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek a Nők hűségesebbek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a Nők hűségesebbek, vagy a Férfiak?

Figyelt kérdés
"Ha egy Nő azt mondja hogy egy kapcsolata volt, akkor minimum duplája az igazság, viszont ha ergy férfi mondja hogy négy volt, jó ha a fele igaz." Szerintetek van ebben igazság? Vagyis egál?
2010. jún. 3. 16:27
 1/9 anonim ***** válasza:

Személytől függ nem attól hogy milyen nemű.

Én személy szerint hűséges típus vagyok.

20f

2010. jún. 3. 16:29
 2/9 anonim ***** válasza:
hát a hűségnek semmi köze ahhoz, hogy kinek hány kapcsolata volt, ez két tök más kérdés
2010. jún. 3. 16:30
 3/9 anonim ***** válasza:
ez nem ettől függ de szerintem a férfiak hűségesebbek
2010. jún. 3. 16:37
 4/9 anonim ***** válasza:
Szerintem egyforma,persze futókalandra biztos hogy férfit sokkal könnyebb találni,de nemigaz hogy a férfiak mindenkit megcsalnak:D
2010. jún. 3. 16:44
 5/9 anonim ***** válasza:
A kutya a hűséges!
2010. jún. 3. 17:15
 6/9 anonim ***** válasza:
Nem nemtől függ, hanem egyéntől.
2010. jún. 3. 17:30
 7/9 anonim válasza:
Ez tényleg nem NEM-re megy hanem személyre.Én 13 vagyok és elég hüséges,ahhoz képest!!!:D:D
2010. jún. 3. 18:00
 8/9 anonim ***** válasza:

Vannak hűséges nők és férfiak és vannak hűtlen nők és férfiak is. Ez teljesen egyénfüggő.

Én nagyon ragaszkodó és hűséges vagyok, a párom szintén.

17L

2010. jún. 3. 20:14
 9/9 anonim ***** válasza:

ezt nem lehet megmondani, mert sok sajnos a csajok közt a k*va de a srácok közt is a gyökér hím ribi aki megcsalja a barátnőjét

18/F

2010. jún. 3. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!