Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak vagy a nők hűségesebbek?
Elsőkém, rábactál. Nálam épp fordítva van, kedves fiú voltam, de amikor rádöbbentem a kérdésben is leírt dolgokra, plusz arra hogy a nők jelentős része (habár korántsem mind) ennek ellenére nem tudja megtagadni a természetét, és nagyon is élvezi ha a férfi úgymond uralkodik rajta, csak a léc került egy csöppet magasabbra, akkor elkezdtem elvadulni. És bizony mondom néktek működik.
Viszont, hogy a kérdésre is válaszoljak, mindig hűséges voltam az aktuális partneremhez. 27 vagyok amúgy.
Véleményem szerint ezt nem lehet általánosítani,mindkét nem képviselői közt akad ilyen is,olyan is.
Szerintem ha igazán szeretsz valakit,legyél akár férfi akár nő,nem csalod meg a párod.
egyénfüggő. szerintem nincs olyan, hogy a ffiak vagy a nők. nem lehet általánosítani. én spec a ffiak hűtlenségét tapasztaltam inkább, mivel alapvetően hűséges és odaadótípus vagyok. egy srác volt, akit megcsaltam egy hosszú kapcsolatból jöttem ki, ami nagyon megviselt, és igazából nem is tudtam úgy ránézni a srácra, mint társ. csak fiatal voltam és hülye és így is belementem. azóta volt már 7 hónapos kapcsolatom is és most vagy egy 1 éve tartó. egyiket se csaltam meg.
19/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!