Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A magyar vagy a roma csajok hűségesebbek általában?
egyén függő.
de nézz meg pár józsi bárát és mónika só felvételt. az összes erről szól és mindegyikben dakoták vannak..
Szerintem egyén függő a dolog. Mert ha egy roma nőre gondolok akkor ez jut eszembe: 1 nő megy babakocsival amibe ketten ülnek, körülötte szalad vagy 5 és a hasába megint van egy.
Viszont az oláhcigányok rendesebbek ilyen téren.
Magyar nő ugyan úgy lehet b a s z o t t qrwa.
Szerintem mindenki olyan amilyen, itt nincs olyan, hogy most magyar, roma vagy egyébb. Mindenki másmilyen.
De nyugodtan meglehet cáfolni...
L/17
Húú.
Remélem nem azért kérdezed h milyen csajjal gyere össze...
Amúgy én ismerek több olyan cigányt akin átment a fél város... de persze a magyar lányok között is vannak ilyenek és olyanok is :)
amúgy miért mindenki ebbe a rovatba teszi fel a kérdést? mert ezt előbb olvassák?
ez a kultúra-közösségbe mehetne, semmi köze a családi kapcsolatokhoz, mert fiktív kérdés :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!