Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasik akkor hűségesebbek vagy hűtlenebbek inkább, ha látják hogy a csajuk nem ostoba, azaz hamark iszimatolnak mindent, és féltékenykednek, vagy inkább akkor ha engedékenyek, bizalmasak a nők?
Nem tudom, én semmiképpen nem kavarnék félre, viszont, ha sokat hisztizne a csaj, akkor előbb elhagynám és keresnék mást.
Szóval ne hisztizz, keress hűséges barátot, és ne gondolj arra, hogy megcsal, mert nem minden fiú csalja a barátnőjét. Sőt, egy jó párkapcsolatban senki.
Szerintem ez nem ettől függ. Ha a csaj bízik benne, és a pasi szereti, akkor nem fogja megcsalni. Mert feltehetőleg a csaj azért bízik benne, mert tudja, hogy bízhat.
Ha állandóan féltékenykedik, meg hisztizik, szerintem az se ad okot a megcsalásra, csak előbb utóbb idegesítő és elhagyják.
Ez csak is a pasi személyiségétől függ (mármint hogy képes-e megcsalni), meg a szerelme mélységétől.
A pasik akkor hütlenebbek, ha nem szeretik a barátnöjüket.
Kész, ennyi, nem kell ezt túl ragozni.
Ha valakit szeretek, szerelmes vagyok akkor nem fogok mással ágybabújni, mert szeretem és tisztelem a párom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!