Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miert csinaltam en ezt vele?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert csinaltam en ezt vele? Nem erdemelte meg.

Figyelt kérdés

A tegnap volt a szulinapom es a baratom a sajat lakasat be rendezte egy szep romantikus estere (egyedul lakik es meg nem koltoztunk ossze) Rendelt egy kis tortat, a haloba az agyat feldiszitette szirmokkal es korbehintette az agyat vele, a furdobe pedig gyertyakat helyezett el es habos furdo keszult volna, az asztal is szepen volt megrendezve, eddig szep es jo de en h mit csinaltam vele azt nagyon megbantam soha nem fogom elfelejteni. Felhivott hozza es mondta h vigyek egy uveg a legfinomabb bort az lesz az en ajandekom tole, erre fel en csinaltam egy kis veszekedest h mit kepzel en vegyek meg az ajandekot magamnak, megnyugtatott es felmentem s oda nyomtam neki a bort a kezebe, amikor meglattam mindent amivel keszult akkor megjegyeztem neki "h majd en kell feltakaritsam masnap ezeket a dolgokat" ezt is lenyelte rosszul esett neki, majd amiutan vacsiztunk azt mondtam h ne csinaljunk semmit uljunk le tevezni ezek utan fogta magat es ott hagyott egyedul a lakasba , elment otthonrol en vartam ejjel 12 ig nem jott haza majd en haza mentem, s kozben hivogattam de ki volt kapcsolva a teloja s amikor szolt a telefon akkor kinyomta nem tudok azota vele beszelni s a lakasan sem lattak a mai nap tenyleg ennyire megbantottam? Vissza akarom kapni de hogyan ha nem tudok vele beszelni, 20 eves vagyok s a baratom 24

kerlek segitsetek :)

koszonom elore a valaszokat

2009. jún. 7. 17:45
1 2 3 4 5 6
 51/56 anonim ***** válasza:
100%
Kibékültetek?
2009. jún. 11. 17:57
 52/56 A kérdező kommentje:

nagyon nehezen akarja elfogadni azt az estet mert kicsit nehez a termeszete. Beszelgettunk a bor mellett de csak annyi volt pedig jo lett volna az agyban lenni vele :)

mondta h valtozzak meg egy kicsit mert most nagyon meglatta h milyen vagyok, hogyan viszonyulok egyes szep es jo dolgokhoz, de azert alakuloban van a bekules.

Szombaton egyutt bulizunk ha jol megy minden :)

6 honapja nem buliztunk egyutt

2009. jún. 11. 18:37
 53/56 anonim ***** válasza:
100%

"nagyon nehezen akarja elfogadni azt az estet mert kicsit nehez a termeszete"

Hmm... Jotanacs: ne csak benne keresd a hibat, nem csak neki kell valtoztatni dolgokon! Ha joban akarsz lenni vele (vagy akar massal) a jovoben, akkor neked is valtoznod kell, ez biztos!

Erre figyelj oda, gondold vegig! :-)

2009. jún. 12. 16:59
 54/56 anonim ***** válasza:
75%

Vigasztaljon az a tudat hogy még csak 20 vagy kedves.

Jön még akit még jobban fogsz szeretni, nem biztos hogy ő volt az igazi. Én veszekedések,csalódások után hozzámentem 20 évesen az elsőhöz, és egy életre megbántam.40 évesen tudtam meg milyen is az igazi szerelem.....

2009. jún. 12. 20:20
 55/56 A kérdező kommentje:
ki bekultunk :) es ha minden jol megy jovohonapban ossze is koltozunk :)
2009. jún. 16. 15:31
 56/56 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon örülök! De most már csak okosan!
2009. jún. 16. 20:33
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!