Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miert csinaltam en ezt vele?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert csinaltam en ezt vele? Nem erdemelte meg.

Figyelt kérdés

A tegnap volt a szulinapom es a baratom a sajat lakasat be rendezte egy szep romantikus estere (egyedul lakik es meg nem koltoztunk ossze) Rendelt egy kis tortat, a haloba az agyat feldiszitette szirmokkal es korbehintette az agyat vele, a furdobe pedig gyertyakat helyezett el es habos furdo keszult volna, az asztal is szepen volt megrendezve, eddig szep es jo de en h mit csinaltam vele azt nagyon megbantam soha nem fogom elfelejteni. Felhivott hozza es mondta h vigyek egy uveg a legfinomabb bort az lesz az en ajandekom tole, erre fel en csinaltam egy kis veszekedest h mit kepzel en vegyek meg az ajandekot magamnak, megnyugtatott es felmentem s oda nyomtam neki a bort a kezebe, amikor meglattam mindent amivel keszult akkor megjegyeztem neki "h majd en kell feltakaritsam masnap ezeket a dolgokat" ezt is lenyelte rosszul esett neki, majd amiutan vacsiztunk azt mondtam h ne csinaljunk semmit uljunk le tevezni ezek utan fogta magat es ott hagyott egyedul a lakasba , elment otthonrol en vartam ejjel 12 ig nem jott haza majd en haza mentem, s kozben hivogattam de ki volt kapcsolva a teloja s amikor szolt a telefon akkor kinyomta nem tudok azota vele beszelni s a lakasan sem lattak a mai nap tenyleg ennyire megbantottam? Vissza akarom kapni de hogyan ha nem tudok vele beszelni, 20 eves vagyok s a baratom 24

kerlek segitsetek :)

koszonom elore a valaszokat

2009. jún. 7. 17:45
1 2 3 4 5 6
 41/56 anonim ***** válasza:
100%

Hát, erre nem lehet mit mondani. Hiába mondanám, hogy megérdemled, tudod te azt. Szerintem hagyd ülepedni a dolgot egy kicsit, de még próbálkozz vele.

Majd írj privit, vagy ide valami üzit, pár hét múlva, hogy mi van, mert én továbbra is drukkolok Nektek!

2009. jún. 8. 18:07
 42/56 anonim ***** válasza:
100%
És tedd hozzá hogy a TE hibádból!!! Remélem a barátod boldog lesz! ÉS soha nem lesz többé olyan barátnője mint te!! Egyszerűen gonosz vagy! És neked is kívánom hogy ne legyen többet ilyen rendes barátod! Ez felháborító! A normális pasik miért az ilyen hülye buta libákat akarják????
2009. jún. 8. 18:08
 43/56 anonim ***** válasza:
100%
sajnálom hogy szétmentetek.. :(
2009. jún. 8. 18:58
 44/56 A kérdező kommentje:

megprobalok valtozni es ujra kezdeni (folytatni) vele majd meglassuk mi lesz meg irok ide h mi fog torteni

ma reggel irt smst h "hogy vagyok es mi lesz a mai programom" s vissza irtam h nagyon jol vagyok s kesobb talalkozok a baratnommel S kozben itthon leszek az agyba mert semmire nincs kedvem, nem akarom h lassa a ki sirt szemeimet.

Amugy minden oroszlan jegyu ilyen mint en? O vizonto szuletesu s jellemzo rea a vizonto

majd megprobaljuk rendbe hozni a dolgokat ha lehet

koszonom a valaszokat

2009. jún. 9. 10:16
 45/56 anonim ***** válasza:
100%
Hat szerintem pont azt nem kellett volna irnod neki, hogy "nagyon jol vagy", mert ez azt mutatja, hogy teged nem igazan viselt meg a tegnapi nap... Nem vagy te meg egy kicsit eretlen? Inkabb legyel vele oszinte, ha hazudsz neki (es a jovoben masnak) sosem lesz normalis kapcsolatod. Ezzel nem megbantani akarlak, hanem segiteni egy kicsit, hogy javuljanak korulotted a dolgok!
2009. jún. 9. 10:40
 46/56 anonim ***** válasza:
100%
lehet hogy tényleg célravezetőbb let volna neki megpendíteni hogy Téged azért ez megvisel... mert lehet így azt fogja gondolni, hogy már túllléptél... szorítunk érted
2009. jún. 9. 13:03
 47/56 anonim ***** válasza:
100%
Ne csinalj tobb hulyeseget!Oszinten irj neki,az oszinteseg egy kapcsolat alapja!
2009. jún. 9. 22:56
 48/56 A kérdező kommentje:

ebbol bekules lesz :) vagy nem :(

Ma megirtam smsben h "nagyon szarul erzem magamot s nagyon hianyzol, s mar nem birom nelkuled" erre vissza irta h en is igy erzem, s ma delutan 5 re menjek fel hozzaja kicsit beszelgetni s ne vegyek bort mert van :) "

vajon meg gondolta magat es ki bekulunk

2009. jún. 10. 14:19
 49/56 anonim ***** válasza:
100%
Írj majd, hogy mi volt.
2009. jún. 10. 16:26
 50/56 anonim ***** válasza:
100%
Én kos vagyok,hasonló vehemenciával mint te és engem csak egy másik tűzjegyű tud megszelidíteni,tehát vagy oroszlán vagy skorpió vagy kos:)Nekem egyébként uralkodási kényszerem is van,de küzdök ellene.Továbbra is úgy gondolom am h megérdemelted h kidobott,de hát majd meglátjuk.Amúgy n küzdök ez ellen egy darabig megy és aztán előjön a kos belőlem és puff:SDe küzdök,tedd te is ezt...
2009. jún. 10. 16:36
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!