Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szörnyű dolgot csináltam, de ismerősöknek nem mondhatom el. Érdekelne viszont mások véleménye. Segít valaki?
A sztori hosszú, és sajnos senkivel nem tudom megbeszélni, ebbe pedig beleőrülök. Nem szeretném itt leírni, és nem is mondanám el akárkinek. De talán lenne itt valaki olyan, aki ráér, és komolyan is venné, nem pedig elpoénkodná, mert arra most nincs szükségem.
22/L
eläin: Küldtem privátot.
Második válaszoló, neked nem tudok privátot küldeni sajnos.
Én szívesen segítek. Ha tudok, mert nem biztos, hogy tudok.
21/L
Persze, értem amit mondasz.
De ez a történet nem olyan, amit kiírnék egy nyilvános oldalra. Sajnos tényleg nem tudom senkivel megbeszélni, ezért döntöttem úgy, hogy megpróbálok itt keríteni valakit, aki elfogultság nélkül elmondja amit gondol, de nem ezen az oldalon.
Természetesen nem akar mindenki privátban beszélgetni, gondolom te sem. De köszönöm hogy felajánlottad, kedves tőled. :)
szerintem nyugodtan kiírhatod ide is, mivel anonim az oldal...
am írhatsz is, de nem ígérem hogy tudok segíteni
21/L
Szia!
Én nagyon szeretek másoknak segíteni, és "lelket" "helyzetet" elemezni, szóval én nagyon szívesen meghallgatlak, és segítek ha tudok.
19/L
e-mail: nesszina@citromail.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!