Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szörnyű dolgot csináltam, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szörnyű dolgot csináltam, de ismerősöknek nem mondhatom el. Érdekelne viszont mások véleménye. Segít valaki?

Figyelt kérdés

A sztori hosszú, és sajnos senkivel nem tudom megbeszélni, ebbe pedig beleőrülök. Nem szeretném itt leírni, és nem is mondanám el akárkinek. De talán lenne itt valaki olyan, aki ráér, és komolyan is venné, nem pedig elpoénkodná, mert arra most nincs szükségem.

22/L

2011. aug. 6. 01:42
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
100%
Írd meg privátba az msn-ed vagy a skype-d és megbeszélhetjük ha gondolod.
2011. aug. 6. 01:44
 2/28 anonim ***** válasza:
100%
Nyitott vagyok a dologra én is, poénkodás nélkül.
2011. aug. 6. 01:47
 3/28 A kérdező kommentje:

eläin: Küldtem privátot.

Második válaszoló, neked nem tudok privátot küldeni sajnos.

2011. aug. 6. 01:49
 4/28 anonim ***** válasza:
100%
nézd én nemtudom hogy vannak atöbbiek vele de komoly helyzetbe nem ponékodok csak amikor feltesznek egy hülye vagy ilyen "értelmes" kérdést akkor szoktam és szerintem nem csak én vagyok igy vele szóval szerintem leirhatod max magának keresi a bajt aki a komoly helyzettel is poénkodik
2011. aug. 6. 01:50
 5/28 anonim ***** válasza:
54%
nemtudom tudol e küldeni de ha akarsz küldhetel illetve ha tudol
2011. aug. 6. 01:51
 6/28 anonim ***** válasza:
100%

Én szívesen segítek. Ha tudok, mert nem biztos, hogy tudok.

21/L

2011. aug. 6. 01:54
 7/28 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos nem kaptam meg a privát üzeneted. Írj ide egy e-mail-t elain@freemail.hu
2011. aug. 6. 01:56
 8/28 A kérdező kommentje:

Persze, értem amit mondasz.

De ez a történet nem olyan, amit kiírnék egy nyilvános oldalra. Sajnos tényleg nem tudom senkivel megbeszélni, ezért döntöttem úgy, hogy megpróbálok itt keríteni valakit, aki elfogultság nélkül elmondja amit gondol, de nem ezen az oldalon.

Természetesen nem akar mindenki privátban beszélgetni, gondolom te sem. De köszönöm hogy felajánlottad, kedves tőled. :)

2011. aug. 6. 01:58
 9/28 anonim ***** válasza:
100%

szerintem nyugodtan kiírhatod ide is, mivel anonim az oldal...

am írhatsz is, de nem ígérem hogy tudok segíteni

21/L

2011. aug. 6. 02:00
 10/28 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én nagyon szeretek másoknak segíteni, és "lelket" "helyzetet" elemezni, szóval én nagyon szívesen meghallgatlak, és segítek ha tudok.

19/L

e-mail: nesszina@citromail.hu

2011. aug. 6. 02:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!