Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tényleg szerethet, ha 1 évig úgy csináltam mintha nem érdekelne pedig nagyon bele vagyoke esve, de még mindig nem ált le róllam?
én 16 éves L vagyok ő 20 .. 1 éve ismerkedtünk meg egy találkozáson és utánna sokat találkoztunk,de utána hanyagoltam mert nagyon megszerettem,meg a kor is zavart kicsit h szüleim nem örültek neki h vele lógok. De így h nem írok vissza a leveleire így sem tett le róllam
szüleim azt mondták h biztos csak szexet akar
én pedig örültem h valaki leáll velem mert hogy nem vagyok az a plázacica hanem ink az a stréberes féle
és anyuékat hallva ezen is elgondolkodtam mi tetszet neki bennem?..
szvol most teljesen nemtudom mit kéne tennem
Szerintem rácáfolt ezekre az elméleteimre nem?
Figyelj a 4 év az nem sok. Vannak nagyon rendes 20-on évesek is. Akik nem csak a szexre hajtanak. Meg azért mert stréber lennél még nem biztos, hogy csúnya is vagy. Lehet te nem igy látos, de lehet, hogy a természetességed tetszett meg neki :)
Meg ha 1 év után is össze jönne veled akkor szerintem semmi gáz :)
a szüleid meg vaktában ne mondjanak semmit, ha jobban megismerték a srácot akkor vélekedjenek :)
meg az a lényeg, hogy ha mégis a szex kellene neki akkor ne add meg magad :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!