Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Érdekelne, mi történt, míg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdekelne, mi történt, míg külön voltatok?

Figyelt kérdés
Ha külön voltál egy ideig a pároddal (szakítottatok), majd összejöttetek, érdekelne, hogy kivel/kikkel, hogyan, mikor, meddig volt együtt? Fontos erről tudni?
2011. okt. 16. 20:19
 1/8 anonim válasza:
Szerintem ezekrol jobb nem tudni. :)
2011. okt. 16. 20:24
 2/8 anonim ***** válasza:
nem! annál rosszabb
2011. okt. 16. 20:24
 3/8 anonim ***** válasza:
a szomszéd kutyával luk hiányában
2011. okt. 16. 20:25
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem, hiszen nem voltunk együtt, nem számítom megcsalásnak, még akkor sem, ha elvileg akkor is szeretett. Nem érdekelne, hogy próbálkozott, kivel, mivel, milyen módon. Ha mégis újra együtt vagyunk, nyilván nem jött össze neki :)
 5/8 anonim ***** válasza:
Érdekelne, de sosem kérdezném meg. Valószínűleg fájna, ha esetleg megtudnám, hogy amíg nem velem volt, mással önfeledten múlatta az időt. Az exei sem szoktak érdekelni, ez csak megmérgezi a kapcsolatot.
 6/8 DiMalto ***** válasza:
ha tudsz a dolgokrol,az befészkeli magát az agyadba és nem hagy majd nyugoni,erre az esetre jó a kegyes hazugság........
2011. okt. 16. 20:26
 7/8 anonim ***** válasza:

Én nem békülnék ki, ha annyira "hiányoztam" neki, hogy közben mással is volt.

(Kiv. ha mondjuk évekig nem találkoztunk, de gondolom, itt nem arról van szó)

2011. okt. 16. 20:27
 8/8 A kérdező kommentje:
Arra gondoltam, hogy csak azért lenne jó tudni róla, hogy ne járjak úgy, hogy pl. nem tudok arról, az egyik ex-szel vagyok egy társaságban, vagy mondjuk mindenki tudja, csak én nem.
2011. okt. 16. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!