Pasik valasza erdekelne! Ti olyan csajjal fekudnetek le szivesebben aki mar tapasztalt, de nem ti voltatok neki az elso vagy olyannal aki meg szuz es tudjatok, h ti lehettek neki az elso?

Tapasztalatlan fiúknak a tapasztalt csajok tudnak mutatni újat (16 évesen kiokított egy 24 éves lány :))9
Tapasztalt férfiaknak pedig a szüzek édesebbek. 31 évesen volt egy 17 éves kisbarátnőm, néhány hónapig, nagyon szeretett tanulni :))))

én inkább tapasztalt lányokkal,persze nem ribancokkal,hanem akinek mar voltak kapcsolatai
20f

Én szeretek tanítani. A szüzekre szavaznék, de olyat már már lassan 14 fölött nem lehet találnai, de már 11-13 között sem. Ismertem olyat is aki 11 évesen vesztette el a szüzességét, 12, 5 volt mikor teherbe esett. Igaz mindíg azzal a f@sszal van, de ha otthagyja a lányt a gyerekkel az apja a szószoros értelemben megölné.
Egy szüzet úgy formálhatsz az aktus alatt, hogy neked jólegyen.
Volt olyan kapcsolatom is amikor a lány úgy kínálta fel magát (14 volt én 22). A csaj totál pervert volt, volt francia, orál, anál (nekem is az volt az első), 69...stb.
A végén még le is nyelte és ízlett is neki. Szűk is volt, meg szőrtelen is, igaz kicsit vérezett, de úgy sikongatott, hogy felverte a fél lakótömböt. 1 évig jártunk össze majd szinte napi rendszerességgel dugni.
Így szüzek, de szigorúan 14 felett.

Egyértelműen szűz lány.
20 év felett is vannak szűz lányok nem kell általánosítani, hogy 14 év felett nem található. Hány lányt ismersz?
10 milliót? Ha meg nem ismered Magyarország összes nőjét, honnan tudod ki szűz és ki nem az?
Ismerek igen csinos, dekoratív 20-25 éves nőket akik még szüzek, mert eddig csak tanultak egyetemen, phd, stb aztán nem foglalkoztak a témával. Van ilyen is.
27/F

En meg szuz vagyok, de elsonek egy tapasztalt lanyt kene megfektetni, hogy megtanitson a dolgokra.
20F

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!