Szülés után hány héttel voltatok először együtt? És milyen volt? Azok véleménye érdekelne, akiknek volt gátmetszés.
Kivártuk a 6 hetet, és utána voltunk együtt. Finoman fogalmazva nem volt túl jó, szűk voltam, és sajgott is odalent aktus közben minden. Kellett vagy 3 hónap, mire nem volt már érzékeny, és 8 hónap, hogy újra élvezzem, és kívánjam. De azért voltunk együtt, csak nem volt az igazi.
Az első olyan volt, mintha valóban az első lett volna:)
5 hétig bírtuk. Már előtte is próbáltuk, de a hüvelybemenetemnél volt egy varrat még, és az érzékeny volt. De amikor kiesett, akkor belevágtunk. :)
Jó volt nagyon. Az elején kicsit olyan volt, mint elveszíteni a szüzességemet. De ez kb. 2 perc volt, utána már élveztem. Persze síkosítóval, anélkül meg sem mertem volna próbálni.
A gátsebem egy picit érzékeny még, de csak az elején. Pár perc elteltével már észre sem veszem.
Mondjuk szerencsére belül nagyon szépen begyógyultam. A dokim szerint csak a gátseben lehet észrevenni, hogy 6 hete szültem, amúgy nem.
Ma hat hetes a kisbabám.
8 hetet vártunk, nem volt túl jó az első... :S
Még kellett 1-2 hónap, hogy ugyanolyan jó, vagy még jobb is legyen! :)
7hetet vártunk az első szülés után, a kontrollra akkor mentem- és aznap már belevágtunk- féltem tőle, mert mindenki mondta, milyen szar lesz, és vátam hogy az legyen- de egyáltalán nem volt- olyan volt mintha nem is szültem volna. Pedig volt gátmetszés is, azaz gátseb.
2.szülésnél is így volt- csak akkor 8hét uátn volt a kontroll- és aznap szintén - akkor mégjobban féltem- mert biztos voltam benne, hogy ez már rossz lesz - de szerencsére ez sem volt rossz.
sikosító sem kellett.
Sztem ki kell várni 6-8hetet, hogy rendesen begyógyuljon és regenerálódjon minden odalent. NÁlunk legalábbis így volt!
Jó hancúrozást mindenkinek!!
:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!