Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Srácok, a ti véleményetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, a ti véleményetek érdekelne? Ti minek örülnétek?

Figyelt kérdés

A barátom most lesz 23 éves, mindene megvan lehet mondani. Mit vegyek születésnapjára?? csajok ti mit vettetek a barátotoknak? SoS PLS

+kérlek normális válaszokat irjatok

2011. okt. 20. 16:09
 1/9 anonim ***** válasza:

Bár az én párom a 30-at töltötte augusztusban, én szerintem a Te korosztályod vagyok. Én főztem neki vacsit (jó kis vörösboros marhapörkölt túrós tésztával) és egy nagy puzzle-t kapott még tőlem.

Én amúgy mindig főzök vagy sütök valamit ünnepekre (névnap szülinap, karácsony). És e mellé mindig valami hasznos ajándékot próbálok venni, ami nem csak értelmetlen porfogó.

Amúgy... a párod biztos örülne egy eXXXtázis társasjátéknak :P keress rá neten!

22/L

2011. okt. 20. 17:00
 2/9 A kérdező kommentje:

karóra(mindig megkérdi h mennyi az idő :D )?? mellé valami apróság a iró asztalára(sokat ül a gép előtt, és ha ránéz eszébe jutok)??? mit gondolsz??

Amugy nagyon köszi :))) kedves vagy h segitesz

2011. okt. 20. 19:38
 3/9 kovpet ***** válasza:

"jó kis vörösboros marhapörkölt"

Van már férjed? :)

2011. okt. 20. 19:42
 4/9 A kérdező kommentje:
Nincs még! miért?
2011. okt. 20. 19:47
 5/9 kovpet ***** válasza:
Ehh. Van még humorod? ;)
2011. okt. 20. 20:11
 6/9 anonim ***** válasza:

A karóra elég drága, legalábbis egy olyan, amit tényleg érdemes megvenni. Apumnak idén vettünk egyet 70ezerért és 50 alatt tényleg nincsen jó fajta, ami egy életen át óra marad...

Továbbra is a sütést/főzést ajánlanám, viszont e mellé mehet a kis apróság, amiről mindig Te jutsz az eszébe. Vagy pl magadnak egy kis "apróság" (fehérnemű), aminek ő is nagyon örülne ;)

22/L

még mindig csak a barátom, de remélem lassacskán a férjem lesz :P

2011. okt. 21. 10:44
 7/9 A kérdező kommentje:
Ő elég nagy értékü ajándékot vett nekem. Mit tudtok még ajánlani esetleg? s ha kis apróság akkor az mi lehetne??
2011. okt. 21. 19:43
 8/9 anonim ***** válasza:

Említetted, hogy az asztalára szeretnél valamit.. Ami hasznos is és rád emlékeztetné, az talán egy saját készítésű naptár. Lassan úgyis itt az új év, csináltass egy olyan naptárt, amin te vagy... lehetőleg hiányosabb öltözékben :D biztos értékelné...

Vagy ha inkább romantikusat szeretnél, akkor viszont közös képek... ha szoktatok kirándulni akkor biztos van minden hónaphoz egy képetek.

2011. okt. 21. 20:40
 9/9 A kérdező kommentje:
ez tényleg jól hangzik :) köszönöm szépen!
2011. okt. 24. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!