Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tetszik egy lány de úgy érzem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik egy lány de úgy érzem hogy én nem jövök be neki. Érdekelne hogy ti hogyan "győződnétek" meg arról hogy ő érez-e valamit? 16/F (a többi lent)

Figyelt kérdés
Egy suliba járunk de én úgy érzem hogy őt nem érdeklem. Nézem őt de semmi reakció... Most biztos sokak fejében előjön, hogy looser vagyok és miért nem megyek oda hozzá...stb., de tényleg nem egyszerű a helyzet...
2011. okt. 15. 19:54
1 2
 1/12 DiMalto ***** válasza:
100%
Mindenki ugy van vele h az ő esete egyedi,pedig NEM az!!!! ha nem mész oda soha nem kapsz választ a kérdésedre,és majd egy szépnapon nézheted h egy elszántabb srác beprobálkozik nála és viszi a csajt.........
2011. okt. 15. 20:02
 2/12 A kérdező kommentje:
Oké persze... de ha már most úgy érzem hogy NEM akkor így csak még nehezebb a dolog
2011. okt. 15. 20:20
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Egyértelmű. Semmit nem érez, azt sem tudja, hogy létezel.

Talán, ha megszólítanád, megismerne... akkor.

OK, a gyerekek még ilyen felszínesek, de 16 évesen azt elvárni, hogy a két szép szemedért rajongjon érted, miközben annyi férfiasság nem szorult beléd, hogy megszólítsd...

16 évesen én is ilyen nyuszi voltam. :-)

35/F

2011. okt. 15. 20:20
 4/12 anonim ***** válasza:
Én például örülnék, ha valamelyik srác végre megszólítana, mert ez már nem állapot, hogy csak odáig jutnak, hogy zavaróan bámulnak és azt várják, hogy oda menjek.
2011. okt. 15. 21:02
 5/12 A kérdező kommentje:
teljesen igazatok van de mégis mit mondjak neki? ahhoz mégsincs merszem és odamenjek hozzá hogy megmondjam neki egyenesen főleg úgy hogy nem is ismerem egyáltalán...
2011. okt. 15. 21:15
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Az a legjobb, ha abban a pillanatban találod ki a mondókádat.

Sosem úgy alakul egy beszélgetés, mint azt a szobádban elképzeled. Ezért az első mondat után hallgatni fogsz, mert mást reagált. Lépj oda és légy kreatív!

2011. okt. 16. 10:26
 7/12 A kérdező kommentje:

"Az a legjobb, ha abban a pillanatban találod ki a mondókádat."

Igen, de fogalmam sincs mit mondjak neki. Egyáltalán nem ismerjük egymást. Kicsit lesokkolnám.

2011. okt. 16. 13:00
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem fogod elhinni, de mikor először beszélek egy lánnyal, akkor még én sem ismerem.

Csak egy dologra kell figyelned: Ne kezdj el udvarolni. Úgyis tudja, hogy azért szólítod meg, mert tetszik neked.

2011. okt. 16. 14:15
 9/12 anonim ***** válasza:
mennyi idős a csaj?
2012. jún. 26. 15:12
 10/12 A kérdező kommentje:
1 évvel fiatalabb
2012. jún. 26. 15:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!