Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik egy lány de úgy érzem hogy én nem jövök be neki. Érdekelne hogy ti hogyan "győződnétek" meg arról hogy ő érez-e valamit? 16/F (a többi lent)
Egyértelmű. Semmit nem érez, azt sem tudja, hogy létezel.
Talán, ha megszólítanád, megismerne... akkor.
OK, a gyerekek még ilyen felszínesek, de 16 évesen azt elvárni, hogy a két szép szemedért rajongjon érted, miközben annyi férfiasság nem szorult beléd, hogy megszólítsd...
16 évesen én is ilyen nyuszi voltam. :-)
35/F
Az a legjobb, ha abban a pillanatban találod ki a mondókádat.
Sosem úgy alakul egy beszélgetés, mint azt a szobádban elképzeled. Ezért az első mondat után hallgatni fogsz, mert mást reagált. Lépj oda és légy kreatív!
"Az a legjobb, ha abban a pillanatban találod ki a mondókádat."
Igen, de fogalmam sincs mit mondjak neki. Egyáltalán nem ismerjük egymást. Kicsit lesokkolnám.
Nem fogod elhinni, de mikor először beszélek egy lánnyal, akkor még én sem ismerem.
Csak egy dologra kell figyelned: Ne kezdj el udvarolni. Úgyis tudja, hogy azért szólítod meg, mert tetszik neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!