Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tetszik egy lány de úgy érzem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik egy lány de úgy érzem hogy én nem jövök be neki. Érdekelne hogy ti hogyan "győződnétek" meg arról hogy ő érez-e valamit? 16/F (a többi lent)

Figyelt kérdés
Egy suliba járunk de én úgy érzem hogy őt nem érdeklem. Nézem őt de semmi reakció... Most biztos sokak fejében előjön, hogy looser vagyok és miért nem megyek oda hozzá...stb., de tényleg nem egyszerű a helyzet...
2011. okt. 15. 19:54
1 2
 11/12 anonim válasza:
100%

én is azt mondom mint előttem párszor, hogy menny oda és szólitsd le!!

képzeld mi nap oda mentem egy lányhoz leszólitottam, de kiderült van barátja hát istenem égő volt pofára estem de legalább megtudtam, hogy nincs nálla jelen esetben esélyem ennyi igy könnyebben tul tettem magam mer egy ideje bevallom én is csak néztem folyamatosan 1 hónapig csak elmentem mellette és nem mertem megszólitani aztán csak erőt vettem a félelmemen a félelmed csak te tudod legyőzni ugy h vegyél erőt magadon;) te is menny oda legyél tökös faszi oszt adj bele mindent és ne kitaláld tényleg a szöveget! LEGYÉL ÖNMAGAD! NE FÉLJ és ha nem félsz meglátod jön ott a szöveg akarattól függetlenül is:)mert ha félsz a stressz miatt ugy se fogsz tudni semmit mondani hidd el tapasztalat aztán az élet megnevelt:) ha nem mész oda tényleg elúszik, egy olyannal aki bátrabb bármennyire is fáj ezt olvasni:)

2012. jún. 26. 16:30
 12/12 anonim ***** válasza:

"Kicsit lesokkolnám"

Pont az a jó benne ha te jobban tudod, hogy mit mondj mint ő. Találd fel magad, de ne akarj egyoldalúan sok érdeklődést kimutatni.

2012. júl. 5. 19:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!