Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most jó csináltam, vagy csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most jó csináltam, vagy csak időt húzok?

Figyelt kérdés

A barátommal ma elég érdekes délutánunk volt, mert hozzávágtam mindent ami nem tetszett nekem a 14 hónapunk alatt. Többek között, hogy durván lekorlátozott, és alig an már a "külvilággal" kapcsolatom. Az utolsó csepp az volt, hogy most nyárimelózok, és ott megismertem pár embert akikkel pár nap mulva stradot szerveztünk, és elhívtam a barátom aki megsértődött, mert azthitte először amikor mondtam neki, hogy csak ketten leszünk és az én ötletem volt. Ráadásul egy olyan srác is ott lesz aki ő nem igazán kedvel. (régi álltalános iskolás dolgok. de csak annyi a baja vele hogy nagyszájú)

Aza lényeg, hogy már a szakítás szélén álltunk, ( amit nem merek megtenni, mert hiába nem vagyok boldog vele, de szeretem..) amikor mondta, neki, hogy próbáljuk meg még egyszer és vagy összejön vagy nem. Erre ő okét mondott, de mielőtt elment tőlem még egyszer ezt felhozta, én meg mondtam neki, hogy igen megpróbáljuk még egyszer, ha nem megy, akkor felesleges egymást gyötörnünk. Erre elég rosszul reagált, de nem sértődött meg.

Szerintetek? Csak időt húzok? Vagy sikerülhet változtatnia? vagy nekem is kellene a hozzáállásomon?...

én 17, a barátom 19

2011. júl. 12. 20:48
 1/2 A kérdező kommentje:
*Jól
2011. júl. 12. 20:56
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Hát sztem próbáljátok meg újra. A barátod ennyire féltékeny? Én tudom milyen ez egyébként, én sokszor játszottam se veled-se nélküledet egy volt barátommal, a másfél év az sok idő volt (akkor), és nehéz volt egymástól az elválás, ezért mindig újra összejöttünk, de az eredmény ugyanaz volt. Nem működött, mások voltunk. Ehhez sok idő kellett, mire rájöttem. Én is nagyon sokat töprengtem rajta, hogy szakítsak-e vele, de nem ment, mert nagyon szerettem, annak ellenére is, hogy sokszor leszart és megbántott. Tudom, hogy nehéz lesz, ha esetleg vége lesz, de hosszú távon ez a megoldás, hidd el. Én is kikészültem, de ha valami nem megy, akkor nem megy. Ha az elején nem megy, akkor nagy a valószínűsége, hogy nem is lesz jobb, ált. nem változnak meg a pasik, sajnos. De azt mondom, próbáljátok meg azért, adj neki még egy esélyt, hátha mégis megváltozik. De ha nem, akkor beszéljétek meg, hogy ez így nem mehet tovább. Így az egykor szép dolgok emléke se marad meg, csak a veszekedés.
2011. júl. 12. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!