Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most jó csináltam, vagy csak időt húzok?
A barátommal ma elég érdekes délutánunk volt, mert hozzávágtam mindent ami nem tetszett nekem a 14 hónapunk alatt. Többek között, hogy durván lekorlátozott, és alig an már a "külvilággal" kapcsolatom. Az utolsó csepp az volt, hogy most nyárimelózok, és ott megismertem pár embert akikkel pár nap mulva stradot szerveztünk, és elhívtam a barátom aki megsértődött, mert azthitte először amikor mondtam neki, hogy csak ketten leszünk és az én ötletem volt. Ráadásul egy olyan srác is ott lesz aki ő nem igazán kedvel. (régi álltalános iskolás dolgok. de csak annyi a baja vele hogy nagyszájú)
Aza lényeg, hogy már a szakítás szélén álltunk, ( amit nem merek megtenni, mert hiába nem vagyok boldog vele, de szeretem..) amikor mondta, neki, hogy próbáljuk meg még egyszer és vagy összejön vagy nem. Erre ő okét mondott, de mielőtt elment tőlem még egyszer ezt felhozta, én meg mondtam neki, hogy igen megpróbáljuk még egyszer, ha nem megy, akkor felesleges egymást gyötörnünk. Erre elég rosszul reagált, de nem sértődött meg.
Szerintetek? Csak időt húzok? Vagy sikerülhet változtatnia? vagy nekem is kellene a hozzáállásomon?...
én 17, a barátom 19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!