Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miert csinaltam en ezt vele?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert csinaltam en ezt vele? Nem erdemelte meg.

Figyelt kérdés

A tegnap volt a szulinapom es a baratom a sajat lakasat be rendezte egy szep romantikus estere (egyedul lakik es meg nem koltoztunk ossze) Rendelt egy kis tortat, a haloba az agyat feldiszitette szirmokkal es korbehintette az agyat vele, a furdobe pedig gyertyakat helyezett el es habos furdo keszult volna, az asztal is szepen volt megrendezve, eddig szep es jo de en h mit csinaltam vele azt nagyon megbantam soha nem fogom elfelejteni. Felhivott hozza es mondta h vigyek egy uveg a legfinomabb bort az lesz az en ajandekom tole, erre fel en csinaltam egy kis veszekedest h mit kepzel en vegyek meg az ajandekot magamnak, megnyugtatott es felmentem s oda nyomtam neki a bort a kezebe, amikor meglattam mindent amivel keszult akkor megjegyeztem neki "h majd en kell feltakaritsam masnap ezeket a dolgokat" ezt is lenyelte rosszul esett neki, majd amiutan vacsiztunk azt mondtam h ne csinaljunk semmit uljunk le tevezni ezek utan fogta magat es ott hagyott egyedul a lakasba , elment otthonrol en vartam ejjel 12 ig nem jott haza majd en haza mentem, s kozben hivogattam de ki volt kapcsolva a teloja s amikor szolt a telefon akkor kinyomta nem tudok azota vele beszelni s a lakasan sem lattak a mai nap tenyleg ennyire megbantottam? Vissza akarom kapni de hogyan ha nem tudok vele beszelni, 20 eves vagyok s a baratom 24

kerlek segitsetek :)

koszonom elore a valaszokat

2009. jún. 7. 17:45
1 2 3 4 5 6
 31/56 anonim ***** válasza:
100%
Ha mégis úgy döntesz, hogy holnap megvárod, légyszi írd majd le, mire jutottatok!
2009. jún. 7. 22:23
 32/56 A kérdező kommentje:
megirom meg most sem tudok aludni :((
2009. jún. 7. 23:10
 33/56 anonim ***** válasza:
100%

Az új fejlemények tudatában csak arra kérlek ne fordíts ennek a kapcsolatnak hátat! Sokan inkább elfutnak a problémák elől, hogy majd mással jobb lesz stb baromságok.

Igenis menny és küzdj érte ha szereted! Tudom, hogy nem lesz visszanyerni a bizalmát de nem lehetetlen dolog. Valószínűleg azért nem akar veled találkozni se mert kivan és a végén még ő is bőgne :)

Most kb úgy áll a helyzet, hogy neked kell felszedni a pasit és bebizonyítani érdemelsz egy újabb esélyt.

Sok sikert és nem feladni!!!

2009. jún. 8. 09:02
 34/56 anonim ***** válasza:
100%
A lelkét odateszi neked, valószínűleg egész nap azon gürcölt, hogy neked jó legyen. Neki kéne idegesnek lennie, mert nem volt ideje bort válogatni Neked. Teneked meg eszedbe sem jut, hogy valami meglepi készülne, és úgy viselkedsz mint egy ostoba r1banc. Szerintem ne nagyon csodálkozz rajta, hogy egy pár napig nem foglalkozik veled.
2009. jún. 8. 09:39
 35/56 anonim ***** válasza:
70%
Igazából, megérdemled a sorsod. Igazából kedvem sincs, segíteni neked, ha akkor nagy lány voltál, legyél most, és találj ki valami okosat. Bunkónak lenni nem nehéz, ugye tudod..., ha a személyes véleményemre vagy kíváncsi, remélem nem kapod vissza (ha nem, akkor is leírom, mert miért ne?).
2009. jún. 8. 10:02
 36/56 A kérdező kommentje:

feljottem a lakasra most itt vagyok nala varjam haza s eszeljunk meg vagy menjek el az ajandekkal es a penzel

megvarom s beszelgetek vele 4 kor jon haza meg mindig ugy van a lakasa mint hogy volt tegnap-tegnapelott

2009. jún. 8. 10:52
 37/56 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Olvastam a kérdésedet mielőtt válaszolnék hadd legyek hozzád őszinte Ne aggódj nem akarlak melegebb éghajlatra külldeni mert az nem én vagyok. Sajna a mai világban nem értékelik azt ha valaki teljesen jó a másikhoz Bocsáss meg de te sem!!!!!!! Én 34.leszek túl vagyok egy két kapcsolaton.Én azt mondom kérj tőle bocsánatot mert elveszíted!!!!!!!! Egyébként Ti Nők miért csak akkor vagytok kedvesek, jófejek, ha vesztésre álltok?
2009. jún. 8. 11:49
 38/56 anonim ***** válasza:
100%
Na mire jutottál vele?
2009. jún. 8. 16:23
 39/56 A kérdező kommentje:

amire hazajott foztem ebedet neki es ossze takaritottam mindent, amit o elvitt a szemetbe es mondta h ott van a kapcsolatunk abban a zsakba. :((

elbeszelgettunk es nem akarja folytatni de meg volna eselyem ki bekulni vele (ezt o mondta) amugy megigerte h SOHA nem fog nekem meglepetest csinalni, fel sem fog koszonteni SOHA nevnapkor vagy szulinapkor amig egyutt leszunk ha leszunk meg egyutt, ne is varjak semmi ajandekot mert nem fogok kapni.

Probaltam megcsokolni de felre vette a fejet es mondta h ne es megkert h menjek el a lakasbol es a kulcsot is adjam vissza neki hat ennyi lett 2 es fel ev utan :(( :((

2009. jún. 8. 17:34
 40/56 anonim ***** válasza:
100%

Megérdemelted,eddig tűrte a bukózásokat a hisztit stb...

Egy jó tanács,tanulj ebből és a kövi kapcsban legyél okosabb

2009. jún. 8. 18:06
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!