Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert csinaltam en ezt vele? Nem erdemelte meg.
A tegnap volt a szulinapom es a baratom a sajat lakasat be rendezte egy szep romantikus estere (egyedul lakik es meg nem koltoztunk ossze) Rendelt egy kis tortat, a haloba az agyat feldiszitette szirmokkal es korbehintette az agyat vele, a furdobe pedig gyertyakat helyezett el es habos furdo keszult volna, az asztal is szepen volt megrendezve, eddig szep es jo de en h mit csinaltam vele azt nagyon megbantam soha nem fogom elfelejteni. Felhivott hozza es mondta h vigyek egy uveg a legfinomabb bort az lesz az en ajandekom tole, erre fel en csinaltam egy kis veszekedest h mit kepzel en vegyek meg az ajandekot magamnak, megnyugtatott es felmentem s oda nyomtam neki a bort a kezebe, amikor meglattam mindent amivel keszult akkor megjegyeztem neki "h majd en kell feltakaritsam masnap ezeket a dolgokat" ezt is lenyelte rosszul esett neki, majd amiutan vacsiztunk azt mondtam h ne csinaljunk semmit uljunk le tevezni ezek utan fogta magat es ott hagyott egyedul a lakasba , elment otthonrol en vartam ejjel 12 ig nem jott haza majd en haza mentem, s kozben hivogattam de ki volt kapcsolva a teloja s amikor szolt a telefon akkor kinyomta nem tudok azota vele beszelni s a lakasan sem lattak a mai nap tenyleg ennyire megbantottam? Vissza akarom kapni de hogyan ha nem tudok vele beszelni, 20 eves vagyok s a baratom 24
kerlek segitsetek :)
koszonom elore a valaszokat
Az új fejlemények tudatában csak arra kérlek ne fordíts ennek a kapcsolatnak hátat! Sokan inkább elfutnak a problémák elől, hogy majd mással jobb lesz stb baromságok.
Igenis menny és küzdj érte ha szereted! Tudom, hogy nem lesz visszanyerni a bizalmát de nem lehetetlen dolog. Valószínűleg azért nem akar veled találkozni se mert kivan és a végén még ő is bőgne :)
Most kb úgy áll a helyzet, hogy neked kell felszedni a pasit és bebizonyítani érdemelsz egy újabb esélyt.
Sok sikert és nem feladni!!!
feljottem a lakasra most itt vagyok nala varjam haza s eszeljunk meg vagy menjek el az ajandekkal es a penzel
megvarom s beszelgetek vele 4 kor jon haza meg mindig ugy van a lakasa mint hogy volt tegnap-tegnapelott
amire hazajott foztem ebedet neki es ossze takaritottam mindent, amit o elvitt a szemetbe es mondta h ott van a kapcsolatunk abban a zsakba. :((
elbeszelgettunk es nem akarja folytatni de meg volna eselyem ki bekulni vele (ezt o mondta) amugy megigerte h SOHA nem fog nekem meglepetest csinalni, fel sem fog koszonteni SOHA nevnapkor vagy szulinapkor amig egyutt leszunk ha leszunk meg egyutt, ne is varjak semmi ajandekot mert nem fogok kapni.
Probaltam megcsokolni de felre vette a fejet es mondta h ne es megkert h menjek el a lakasbol es a kulcsot is adjam vissza neki hat ennyi lett 2 es fel ev utan :(( :((
Megérdemelted,eddig tűrte a bukózásokat a hisztit stb...
Egy jó tanács,tanulj ebből és a kövi kapcsban legyél okosabb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!