Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert csinaltam en ezt vele? Nem erdemelte meg.
A tegnap volt a szulinapom es a baratom a sajat lakasat be rendezte egy szep romantikus estere (egyedul lakik es meg nem koltoztunk ossze) Rendelt egy kis tortat, a haloba az agyat feldiszitette szirmokkal es korbehintette az agyat vele, a furdobe pedig gyertyakat helyezett el es habos furdo keszult volna, az asztal is szepen volt megrendezve, eddig szep es jo de en h mit csinaltam vele azt nagyon megbantam soha nem fogom elfelejteni. Felhivott hozza es mondta h vigyek egy uveg a legfinomabb bort az lesz az en ajandekom tole, erre fel en csinaltam egy kis veszekedest h mit kepzel en vegyek meg az ajandekot magamnak, megnyugtatott es felmentem s oda nyomtam neki a bort a kezebe, amikor meglattam mindent amivel keszult akkor megjegyeztem neki "h majd en kell feltakaritsam masnap ezeket a dolgokat" ezt is lenyelte rosszul esett neki, majd amiutan vacsiztunk azt mondtam h ne csinaljunk semmit uljunk le tevezni ezek utan fogta magat es ott hagyott egyedul a lakasba , elment otthonrol en vartam ejjel 12 ig nem jott haza majd en haza mentem, s kozben hivogattam de ki volt kapcsolva a teloja s amikor szolt a telefon akkor kinyomta nem tudok azota vele beszelni s a lakasan sem lattak a mai nap tenyleg ennyire megbantottam? Vissza akarom kapni de hogyan ha nem tudok vele beszelni, 20 eves vagyok s a baratom 24
kerlek segitsetek :)
koszonom elore a valaszokat
nem tudom mi volt velem, sokszor viselkedtem vele parasztosan es meg mindig megbocsajtott nekem. Amikor kezdtem parasztosan viselkedni es csak ketten voltunk akkor nyomot bele az agyba es csokoloztunk vagy szeretkeztunk. Meg azota sem beszelt velem s nem is akar
szerintettek megkeressem holnap a munkahelyen es kerjek bocsanatot ha addig nem beszelunk :S??
Miért mire számítottál hogy majd most is belenyom az ágyba...pfff!Én a helyedbe nem holnap hanem még ma megkeresném!Menj el hozzá!!!Remélem azért van lelkiismeret furdalásod!Főleg ha nem az első eset volt!!!
Azért ez egy kicsit durva hogy van egy csomó olyan lány aki bármit megtenne ilyen pasiért akinek meg akad egy igazi férfi az kihasználja, meg bunkózik vele ahelyett h megbecsülné....
A viselkedesed tenyleg nem volt a legnormalisabb, de ha a baratod annyira szepen elkeszitett mindent, ugyanugy azt az uveg bort is megvehette volna, szoval o sem viselkedett tokeletesen, sot ezt bunkosagnak tartom.
Kitortel mert gondolom sertonek talaltad, hogy az ajandekod te magad kellett megvenned, de a takaritas duma azert nagyon durva volt. Szerintem mindketten tevedtetek, probalj beszelni vele, kerj bocsanatot, de o is bocsanatot kene kerjen toled szerintem, mert azt meggondolhatta volna, hogy a bort neki kell megvennie vagy talan megfeledkezett rola es azert szolt neked...ezen en is nagyon kiakadtam volna minden esetre.
Probalj jobban uralkodni magadon es a parasztos viselkedesrol szokjal, akkor mar lehet o is maskepp viszonyulna.
Az uveg bortol elteroen, szerencses vagy hogy ilyen baratod van, tanuld meg jobban ertekelni. Sok sikert!
Hát nem tudom, hogy miért csináltad ezt, de finoman szólva is bunkóság volt, de most már mindegy. Az én javaslatom: rendezd meg most te újra azt az estét, mintha újra akarnátok élni, csak most veszekedés nélkül. Főzzél finomat, vegyél bort, pezsgőt, hintsd tele az ágyat rózsaszirmokkal...stb, tudod te, hogy mire gondolok. Aztán hívd fel magadhoz, és csináljatok úgy, mintha mi sem történt volna.
Majd mesélj azért, hogy mi volt, én drukkolok, de még egyszer ne legyél ilyen bunkó...
19:00-ás hozzászólónak. Te sem lehetsz olyan buta, hogy ha ilyet mond neked a pasid/barátnőd a telefonba aki amúgy ilyen stílusú pasi mint a storyban szereplő akkor el is hidd.
A kérdezőnek pedig. A helyedben gondolkodnék azon, hogy is fogod ezt a pasit visszaszerezni. Ez nem egy apró bunkóság volt, egy igazán ritka alkalmat tettél tönkre. Sok nőnek az életében nem adatik meg ilyen...bár lehet neked se lesz több.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!