Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert csinaltam en ezt vele? Nem erdemelte meg.
A tegnap volt a szulinapom es a baratom a sajat lakasat be rendezte egy szep romantikus estere (egyedul lakik es meg nem koltoztunk ossze) Rendelt egy kis tortat, a haloba az agyat feldiszitette szirmokkal es korbehintette az agyat vele, a furdobe pedig gyertyakat helyezett el es habos furdo keszult volna, az asztal is szepen volt megrendezve, eddig szep es jo de en h mit csinaltam vele azt nagyon megbantam soha nem fogom elfelejteni. Felhivott hozza es mondta h vigyek egy uveg a legfinomabb bort az lesz az en ajandekom tole, erre fel en csinaltam egy kis veszekedest h mit kepzel en vegyek meg az ajandekot magamnak, megnyugtatott es felmentem s oda nyomtam neki a bort a kezebe, amikor meglattam mindent amivel keszult akkor megjegyeztem neki "h majd en kell feltakaritsam masnap ezeket a dolgokat" ezt is lenyelte rosszul esett neki, majd amiutan vacsiztunk azt mondtam h ne csinaljunk semmit uljunk le tevezni ezek utan fogta magat es ott hagyott egyedul a lakasba , elment otthonrol en vartam ejjel 12 ig nem jott haza majd en haza mentem, s kozben hivogattam de ki volt kapcsolva a teloja s amikor szolt a telefon akkor kinyomta nem tudok azota vele beszelni s a lakasan sem lattak a mai nap tenyleg ennyire megbantottam? Vissza akarom kapni de hogyan ha nem tudok vele beszelni, 20 eves vagyok s a baratom 24
kerlek segitsetek :)
koszonom elore a valaszokat
azert vetette a bort mert ugy akart felcsalni magahoz nem tudtam semmirol h ilyen ajandekot kapok tole,
ma este kaptam egy smst tole h "holnap ameddig O munkaba lesz menjek fel hozza es a penzt vegyem el a borra es az ajandek mellette van ami egy arany nyaklanc, es egy hetig ne hivj ne keress " ennyit irt az smsben
vajon azutan meg megprobalja vagy nem
most ugy viselkedek mint egy 10 eves es kezdek sirni utanna es meg O volt az elso nekem es 3 evvel ezelott amikor talalkoztunk eloszor(baratokon keresztul) mondtam a baratnomnek h en ezzel soha nem leszek egyutt s megis egyutt lettunk 2 es fel eve vagyunk egyutt kulsoleg "nem szep" de belsoleg mennyei
hogyan szerezzem vissza az egy het tul sok lenne nelkule
19.00es vagyok es a 19.04-nek uzenem, hogy igenis komolyan ertette, amint lathatod a kerdezo hozzaszollasiban. nem hinnem hogy butasag volt amit irtam.
Meg egy annyit hozzafuznek, hogy idiotasg volt a srac reszerol ennyire kockaztatni a borral, gondolhatta, hogy a lanynak nem eshet majd jol. Engem is baromira zavart volna, de azt is megjegyeznem, hogy a tragar beszedet nem dijazzak. Elhiszem, hogy nagyon nehez lehet ilyenkor nyugodt maradni, viszont kesobb meg lehet beszelni civilizaltan, hogy ezt azert neked nem tetszett.
Probalj nyugodtabban viszonyulni az ilyen helyzetkben, nem fog sikerulni egybol, de megeri megprobalni fokozatosan, a hiszteriatol minden srac menekul.
Figyelj, ah már azt írta, hogy menj fel hozzá, akkor haza ne menj addig, amíg ő haza nem ér, mert akkor az életben nem fogjátok tudni megbeszélni a dolgokat. Érted? Tényleg próbáld meg azt, hogy megpróbálod helyre hozni a dolgokat, csináld meg az egészet úgy, ahogy ő csinálta. Főzz vacsit, csináld meg a hálószobát rózsákkal..stb.
Ha most azt csinálod, hogy felmész és nem várod meg, amíg ő hazaér, akkor nagy butaságot csinálsz. így is sok az esély arra, hogy elveszíted, és legyünk őszinték meg is érdemelnéd. Ha neked ez nem volt jó, amit csinált, akkor mi?
Szerintem itt már nem sokat tehetsz. Nagyon megbántottad, és nem hiszem, hogy valaha is túl tud ezen lépni, és ugyanúgy szeretni téged, mint előtte. Hidd el, sajnos tapasztalatból tudom...
A helyedben nem mennék vissza holnap, nincs értelme. Ha az ajándékot elhozod, azzal csak még jobban fájdítod a szíved. Próbáld elfogadni, hogy nagyon elszúrtad, annyira belegázoltál a lelkébe, hogy nem fog megbocsátani.
Bocsi, ha rosszul esett, de én így gondolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!