Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a szörnyűség valóra válhat?
Figyelt kérdés
A barátommal múlt héten kicsit összevesztünk azóta elég rossz a kapcsolatunk. Megbocsátottam neki végülis ( belelökött a mély vízbe, nem tudok úszni, és majdnem megfulladtam->ez miatt szakítottam vele majdnem). Voltunk osztálykiránduláson, és a haveja ( akibe beleszerettem) eléggé nyomult rám!! De belé szerelmes egyik barátnőm, de nem jöttek össze, a pasi nem akarta. Amióta volt a veszekedés a barátommal, nem igazán tudok benne megbízni, és R-el meg egyre jobban kijövök! Egyik nap ittaludt a barátom, és szörnyűt álmodtam, összejöttem a haverjával és ő meghalt! Másnap megkérdezte hogy mi lenne ha ő meghalna? Pedig nem tudott az álmomról!! Azóta ez többször megismétlődött!! A Barátom azt mondta hogy nem tud nélkülem élni, én vagyok a mindene!! Mit tegyek? Mindannyian osztálytársak vagyunk!! Félek hogy tényleg meghal a barátom!! De én meg szerelmes vagyok, nem tudom hogy kit válasszak! Lehet a haverja csak fellángolás, de kitudja lehet ő az igazi! Bár azt se tudom összejönne e velem, sajnos nagyon nagyon gyerekes! A barátom telefonjába kerestem a haverja számát, akartam írni egy titkos szerelmi vallomást neki, hátha megkönnyebbülnék...:( de nem sikerült2009. jún. 6. 20:58
11/11 anonim válasza:
Tavaly elott az en baratnom is mindig azt almodta, hogy meghalok. Aztan meg is haltam, ugyhogy szakitottam is vele azonnal! Hulye k|_|rva!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!