Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan srácból, akit (csak) mint barát sokra tartanak
lányok, sose válhat jó pasi egyben?
Figyelt kérdés
Mondták már, hogy ilyen normálisat mint én ritkán találni, meg hogy rendes vagyok, jó fej, jókat lehet velem dumálni stb. Nem is fényezni akarom magam, csak általában igaz, hogy jól kijövök mindenkivel. Másban is talán jobban meglátom a szépet, mint egyesek. Nekem ezek az értékeim, ettől függetlenül, ugye barátnő nekem se ártana. Amiket leírtam egyáltalán nem számít? (nekem úgy tűnik) Mit tegyek, hogy ne csak mint barát nézzen rám minden lány? Átlagos külsőm van, magas, vékonyabb típus, de azért sportolok. Gyúrjak? Legyek határozottabb? Vagy csak szerezzek be pát stílusos és bazi drágának látszó kiegészítőt? szóval végül is itt az örök kérdés: mi kell a nőnek? :P (17/f)
Mint írtad, te nem vagy elég határozott, hogy egy lány férfit is meglássa benned. Ezért tartanak téged inkább egy "jó barátnőnek".
2011. aug. 15. 21:21
2/11 anonim válasza:
Sajnos a rámenős, bunkó, nagypofájú szemétládák. :(
Saját tapasztalat. Én is olyan vagyok amúgy, mint te.
2011. aug. 15. 21:22
3/11 anonim válasza:
terhes vagy
2011. aug. 15. 21:24
4/11 A kérdező kommentje:
paradox helyzet, ennyi kérdés között, hogy a tökömbe legyen valaki igazán határozott? ha úgy tesz, akkor már csak játszik. Ha játszik, akkor pedig nem is érdekli az egész igazán, megöli a dolog értelmét. Szerintem. Igaziból kéne megváltozni, csak az nem ilyen egyszerű. :S
Esetleg van akinek sikerült?
2011. aug. 15. 21:26
5/11 anonim válasza:
Dehogynem!Bárkiből válhat jó pasi!Nem kell hozzá gyúrni meg márkás cuccokra befektetni,egyszerűen csak maradj jófej!Persze nem árt,ha jól nézel ki,de ha az emberek könnyebben közelednek hozzád a természeted miatt,az már nagyon jó! :)
2011. aug. 15. 21:27
6/11 anonim válasza:
Csak úgy akarsz barátnőt vagy kitüntettél már valakit a figyelmeddel? Ha te sem gondolsz különösen valakire, nem kezdeményeztél senkinek, talán lehet, hogy tetszel valakinek, de ha azt látja, hogy nem érdekel téged, akkor lehet, hogy félénk lesz, te meg magányos, lehet, hogy még nem jött el a te időd, ha még nincs senki különleges a számodra. Nincs vele semmi baj, ne lépj ki önmagadból, hagyd, hogy valaki majd magadért szeressen!
2011. aug. 15. 21:39
7/11 anonim válasza:
Igen, a határozottság, önbizalom létfeltétel. Az jó, ha tudnak veled beszélgetni, de a nőknek nem kizárólag ez kell. Olyan pasit akarnak, akire tudnak támaszkodni, aki erőt és önbizalmat sugároz. Úgy veszem észre, értelmes gyerek vagy, szóval ezzel nincs gond. Add önmagad, kis humor, több magabiztosság, és ne filózz feleslegesen. A változás nem könnyű, de nem is lehetetlen. Nagyjából már szerintem látod a kiutat, és valószínűleg akaraterőd is lesz, csak elkezdeni nehéz.
2011. aug. 15. 21:41
8/11 anonim válasza:
igen, legyél határozott a kezdeményezésben!
ha a harmadik kezdeményezési kísérletre sincs kielégítő válasz a csaj részéről, akkor dobd a reményt iránta.
2011. aug. 15. 21:43
9/11 A kérdező kommentje:
köszi szépen aki írt! :)
azért személyes élmény még mindig jöhet!
2011. aug. 15. 21:46
10/11 anonim válasza:
Velem ugyanez kb., pedig nekem ráadásul nem egy csaj mondja (úgymond ismeretlenek is) hogy jóképű vagyok... amire én tudok gondolni, hogy mégsem jönnek össze a dolgok, hogy olyan nőt keresek, akivel lehet beszélgetni, értelmes, stb... a külső már csak kellemes ráadás. Szerintem. :P
Mondjuk a volt barátnőm majdnem tökéletes volt ilyen téren. Pontosan azért csak majdnem, mert már volt...:S
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!