Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barát vs pasi? (több lent)
Az lenne a kérdésem hogy lehet fontosabb egy lánynak a barátja mint a pasija? Most nem arra gondolok hogy többet legyen a barátjával, de lehet olyan fontos neki egy barát mint a pasija? Én is fiú vagyok szóval nem két barátnőt kérdezek. Nem akarom megszerezni magamnak, csak érdekel hogy Ti csajok hogy álltok ehhez a kérdéshez.
15f
köszi.
A vőlegényem egyben a legjobb barátom is, de soha nem rangsorolnám őt és a barátaimat, senki sem várja el tőlem.
Gyerekes dolog ilyet kérni.
Az első vagyok, én arra a kérdésre adtam választ, amit te feltettél, nem arra, amit kigondoltál.
Nem tudnám, de nem is akarnám megmondani melyikük a fontosabb, mert tudom, ha azt mondom, megöltem valakit, ők csak annyit kérdeznének, hogy van ásód és talicskád, vagy vigyek én?
A legjobb barátom nem tudna olyat tenni, amit soha nem bocsátanék meg neki, a szerelmem soha nem akarna.
Remélem így már érted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!