Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez a szörnyűség valóra válhat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a szörnyűség valóra válhat?

Figyelt kérdés
A barátommal múlt héten kicsit összevesztünk azóta elég rossz a kapcsolatunk. Megbocsátottam neki végülis ( belelökött a mély vízbe, nem tudok úszni, és majdnem megfulladtam->ez miatt szakítottam vele majdnem). Voltunk osztálykiránduláson, és a haveja ( akibe beleszerettem) eléggé nyomult rám!! De belé szerelmes egyik barátnőm, de nem jöttek össze, a pasi nem akarta. Amióta volt a veszekedés a barátommal, nem igazán tudok benne megbízni, és R-el meg egyre jobban kijövök! Egyik nap ittaludt a barátom, és szörnyűt álmodtam, összejöttem a haverjával és ő meghalt! Másnap megkérdezte hogy mi lenne ha ő meghalna? Pedig nem tudott az álmomról!! Azóta ez többször megismétlődött!! A Barátom azt mondta hogy nem tud nélkülem élni, én vagyok a mindene!! Mit tegyek? Mindannyian osztálytársak vagyunk!! Félek hogy tényleg meghal a barátom!! De én meg szerelmes vagyok, nem tudom hogy kit válasszak! Lehet a haverja csak fellángolás, de kitudja lehet ő az igazi! Bár azt se tudom összejönne e velem, sajnos nagyon nagyon gyerekes! A barátom telefonjába kerestem a haverja számát, akartam írni egy titkos szerelmi vallomást neki, hátha megkönnyebbülnék...:( de nem sikerült
2009. jún. 6. 20:58
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
állandóan R-re gondolok:( a suliba is a közelébe vagyok, agyon jól elhülyülünk! kiránduláson megfogtam a kezét, és utána ő is megakarta de ott volt a barátom...! azóta olyan máshogy néz rám R! lehet csak beképzelem, de érzem hogy teccem neki! és azt mondta részegen hogy nagyon jó csaj vagyok! át akartam venni a felsőm, és mondta hogy reméli hogy előtte!
2009. jún. 6. 21:04
 2/11 anonim ***** válasza:
62%

kb szánalmas 13 éves kis p*csa lehetsz..-.-"

ha a barátod haverja gyerekes,akkor te milyen vagy?:S

nagyon szánalmasak tudtok lenni.

2009. jún. 6. 21:08
 3/11 A kérdező kommentje:
köszönöm a hasznos választ!! amúgy 18 vagyok! és 5 hónapja járunk
2009. jún. 6. 21:10
 4/11 anonim ***** válasza:
55%

akkor 18 évesen vagy szánalmas,igazából tök mindegy:)

ha 18 évesen ennyire gyerekes vagy:S

2009. jún. 6. 21:12
 5/11 anonim ***** válasza:
69%
Lesznek még ennél komolyabb problémáid is az életben... :S
2009. jún. 6. 21:16
 6/11 anonim ***** válasza:
83%

Ez télleg olyannak tűnt, mintha 13 éves írta volna...:O

Na, amúgy sz.tem ne gyere össze a barátod haverjával, mert az GÁÁÁÁZ.

Ne, gyere össze azzal a fiúval, aki a barátnődnek tetszik, főleg ha lehet, hogy csak fellángolás a részedről--->mert az szintén GÁÁÁÁZ

Ne, gyere össze x valahány fiúval egy osztályból, ha 18 vagy most már bírd ki érettségiig...

Amúgy ilyen beszólása bármely fiúnak lehet minden komolyabb ok nélk,hogy "remélem előttem veszed át" elég alap, mert pasi. Ilyet sima haverok is mondanak, még dúrvábbat is! Nehogy már ezt bevedd!

Jah és ha a barátod így mondja, hogy szeret, meg mennyire fontos vagy neki, inkább a meglévő párkapcsolatod próbáld jobbá tenni, ne pedig összejönni a haverjával.

A halál dolog meg sz.tem hülyeség, max jelkép, de nem szó szerint értendő.

2009. jún. 6. 21:18
 7/11 anonim ***** válasza:
73%
Hát ezek alapján... Biztos 18 vagy? Mindegy, akkor is elküldelek babázni!
2009. jún. 6. 21:27
 8/11 A kérdező kommentje:
én normális válaszokat kérek, nem kioktatást! ha nem teccik vmi ne írj! érthető?
2009. jún. 6. 21:29
 9/11 anonim ***** válasza:
32%

Miért kell ezt csinálni?

Ő segítséget kért,egyesek itt meg csak beszólnak nekik!

Én ismerem és elhihetitek,hogy amit írt nagyon is komoly!

2009. jún. 6. 21:30
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

A barátod felelőtlen, hagyd ott. Én sem tudok úszni, ha velem valaki ilyet csinálna... R-ről nem írtál olyan sokat, de a pasim/exem haverjával nem szívesen jönnék össze, a mi baráti körünkben ez a szabály.

Mindannyian nagyon gyerekesek vagytok.

2009. jún. 6. 21:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!