Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amit éjjel megálmodunk valóra válhat?
Nem egy konrét álom miatt kérdezem,csak mert azt hallottam,h amit ha megálmodunk és elmondunk valakinek nem úgy fog megtörténni,ha viszont magunkba terjuk tejesül...legyen az jó vagy akár rémálom!
Igaz ez?
Elírtam bocsika:)Ha elmondjuk másnak nem fog megvalósulni,ha magunkba tartjuk valóra fog válni!
Így van ez vagy csak tévhit?
Sajnos nem tévhit!
Már több rokon halálát álmodtam meg hónapra napra pontosan.
Pl 2008 októberében azt álmodtam, hogy nagymamám( aki még akkor élt és virult) meghal november közepén. Álmomban rendesen jött a halálhír. Még gondoltam is magamban, h mekkora hülyeség, amikor másnap nagyi az orvostól jött haza és mesélte, h az orvos szerint semmi baja és 6hónap múlva menyen vissza. Elmeséltem anyunak is, h mekkora baromságot álmodtam.
Nos. Október 31-én hirtelen leállt a szíve, a mentők bevitték az intenzívre és november 16-án meghalt.
Szóval..nem tévhit. Ha elmondod, ha nem megvalósul.
Sokan azt állítják az álmok ellenkezője valósul meg..
Van benne valami bár nem hiszek benne,de nekem már sajna bejött..
szerintem hülyeség ..
de ha teszel érte, akkor bármi megtörténhet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!