Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez már papucsság?
Heti 2 napot vagyok a barátnőméknél. (7 vége általába)
Mikor ottvagyok a szülei megkérnek, hogy segítsek már mondjuk főzni, vagy faterjával menjek ki fáthasogatni, fűrészelni, vagy vigyem ki a szemetet.
Barátnőm is mondja, hogy segítsek, hamár ugyis ottvagyok...de nekem meg az a bajom, hogy vele akarok lenni, szerelmeskedni, meg stb, nem pedig kint fagyoskodni...:/
Így is kevés ez a 2 nap amit együtt töltünk..:/
Én azért megyek hozzájuk, hogy vele lehessek minél többet, mert 7 közbe nemlátom ...:S
megcsinálom ezeket a dolgokat, de ugyérzem hogy kicsit kihasználnak...:S
18/F
hátőőő érdekes.... én alapvetően mindig segítőkész voltam és magamtól segítettem ha kellett ismerőseimnek, de hogy ők vesznek rá a házimunkára az kissé fura O_o
Hivd el Te a lányt!
Szerintem ez nem papucsság kérdése.
Ha nekik ez valóban segítség (idősek, elfoglalta, stb.) akkor nyugodtan megteheted. Ha csak úgy kérik akkor lehet kihasználás is. Ugyanakkor nem mindegy, hogy ez néhány óra, és utána kettesben lehettek, v ez van egész végig. Végül is ha összeházasodtok, akkor sem egész nap szerelmeskedtek, akkor is lesz házimunka. Önmagában nem a segítség a papucsság, hanem az a kérdés, h miért kérik és hogy jön le.
Ez a kérdés már volt, annyi eltéréssel, hogy
távkapcsolat, és ugye sok pénzbe kerül az utazás.
Ez nem papucsság. Vannak családok, ahol fontos, hogy
dolgozzon a férfi.. Így emberszámba veszik utána.
Lehet hogy az apjáék még nem is hallottak a házasság
előtti sex-ről :)
Amúgy tényleg, ha más megoldás nincs, hivd el a csajt,
hogy legyen nálatok hétvégén,max állod az útját.
Amíg fát vágsz, addig sem dugod a lányukat!
De a szüleinek is csak az a 2 nap áll rendelkezésükre, hogy megismerjenek. A barátnőddel kell megbeszélned.
Az sem mindegy, hogy arányiban mennyi ideig tart a favágás az ottlétedhez viszonyítva.
Én a barátnőm gyerekeinek a tanulásban is szoktam segíteni.
mindenesetre furcsa, hogy 2 nap alatt is így befognak a házimunkába...
én ilyennel még nem találkoztam
ha ott élnél, akkor normális lenne, de így kissé furcsa
biztos úgy vannak vele, hogy amíg segítesz, addig se dugod a lányukat :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!