Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez már papucsság?

Figyelt kérdés

Heti 2 napot vagyok a barátnőméknél. (7 vége általába)

Mikor ottvagyok a szülei megkérnek, hogy segítsek már mondjuk főzni, vagy faterjával menjek ki fáthasogatni, fűrészelni, vagy vigyem ki a szemetet.

Barátnőm is mondja, hogy segítsek, hamár ugyis ottvagyok...de nekem meg az a bajom, hogy vele akarok lenni, szerelmeskedni, meg stb, nem pedig kint fagyoskodni...:/

Így is kevés ez a 2 nap amit együtt töltünk..:/

Én azért megyek hozzájuk, hogy vele lehessek minél többet, mert 7 közbe nemlátom ...:S

megcsinálom ezeket a dolgokat, de ugyérzem hogy kicsit kihasználnak...:S

18/F

2012. febr. 1. 10:54
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ez egyáltalán nem papucsság, ez a párod "bénasága" így elsőre. Az alapvető, hogy, ha ott vagy a családnál, akkor segítesz, ahol tudsz. Ellenben nem volna rossz megértetni velük, hogy azért nem ezért jöttél el és szerintem ezt nem neked kellene...
2012. febr. 1. 11:56
 12/13 anonim ***** válasza:

Az én szüleim is megszokták kérni a barátaimat (mondjuk inkább a legelsőt ugráltatták) hogy segítsenek ebben-abban persze nem egész nap. Gondolom régi vágásúak a csaj szülei.

Ez inkább egy teszt veled szemben, így ismernek meg, mennyire számíthatnak rád, mennyire számíthat rád a kicsi lányuk, megbízható vagy e stb. Akkor lenne papucsság, ha a barátnőd ugráltatna minden egyes percben és nem hagyná érvényesülni az akaratodat

2012. febr. 1. 12:21
 13/13 anonim ***** válasza:
Ez attól függ, mennyi mukára fognak, ha folyamatosan van dolgod az elég gáz :)) ha csak pár óráról van szó, akkor túlreagálod. Amúgy ez nem papucsság, az az lenne, ha a barátnőd kihasználna, ő ugráltatna. Az normális, hogy te fizeted bárhova mentek, amíg a barátnőd nem olyan dolgokat kér, amiknek az ára az eget veri. Nekem is barátom fizet, de mindig úgy próbálim kihozni, hogy minél olcsóbb legyen neki, mert néha rosszul érzem magam, hogy állja a részem is.
2012. febr. 1. 16:48
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!