Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez már papucsság?
Heti 2 napot vagyok a barátnőméknél. (7 vége általába)
Mikor ottvagyok a szülei megkérnek, hogy segítsek már mondjuk főzni, vagy faterjával menjek ki fáthasogatni, fűrészelni, vagy vigyem ki a szemetet.
Barátnőm is mondja, hogy segítsek, hamár ugyis ottvagyok...de nekem meg az a bajom, hogy vele akarok lenni, szerelmeskedni, meg stb, nem pedig kint fagyoskodni...:/
Így is kevés ez a 2 nap amit együtt töltünk..:/
Én azért megyek hozzájuk, hogy vele lehessek minél többet, mert 7 közbe nemlátom ...:S
megcsinálom ezeket a dolgokat, de ugyérzem hogy kicsit kihasználnak...:S
18/F
Az én szüleim is megszokták kérni a barátaimat (mondjuk inkább a legelsőt ugráltatták) hogy segítsenek ebben-abban persze nem egész nap. Gondolom régi vágásúak a csaj szülei.
Ez inkább egy teszt veled szemben, így ismernek meg, mennyire számíthatnak rád, mennyire számíthat rád a kicsi lányuk, megbízható vagy e stb. Akkor lenne papucsság, ha a barátnőd ugráltatna minden egyes percben és nem hagyná érvényesülni az akaratodat
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!